Κεφαλογιάννης για Ρόδη: «Πραγματική αρχόντισσα των Ιονίων»

«Μια πραγματική αρχόντισσα των Ιονίων Νήσων». Ετσι χαρακτήρισε χθες ο ευρωβουλευτής κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης, την κ. Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για την παρουσίασή της ως υποψήφιας περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, στην Κοργιαλένειο Βιβλιοθήκη, όπου και αναφέρθηκε το όνομα του Συνδυασμού «Ιόνιο δυνατά, κάθε νησί ψηλά».

Η ευρωπαϊκή πορεία της Ρόδης Κράτσα- Τσαγκαροπούλου, ο ρόλος της στην διεθνή σκηνή και στην υπεράσπιση των ελληνικών ζητημάτων ιδιαίτερα της περιφερειακής ανάπτυξης, η διαχρονική σχέση με τα Ιόνια Νησιά, καθώς και οι πρωτοβουλίες για ανάδειξη των Ιονίων Νήσων στην καρδιά της Ευρώπης, αναδείχθηκαν μέσω προβολής video που έγινε αμέσως μετά τον χαιρετισμό της δημοσιογράφου κ. Αρετής Σιδηροκαστρίτου, η οποία αφού ανέφερε ότι η ίδια και η κ. Κράτσα είναι συντοπίτισσες (από τη Ζάκυνθο), καθώς και τη φιλία που τη συνδέει με τον δήμαρχο Κεφαλονιάς Αλέξανδρο Παρίση, τόνισε την καταλληλότητα της κ. Κράτσα για τη θέση της περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων.

Την εκδήλωση της παρουσίασης «άνοιξε» η πρόεδρος της τοπικής ΝΟΔΕ Γιάννα Κουλουμπή, ενώ μεταξύ άλλων παρεβρέθηκαν:

Ο Πρόεδρος του Πειθαρχικού τη ΝΔ-τ. υπουργός και σύζυγος της κ. Κράτσα Απόστολος Κράτσας, ο δήμαρχος Κεφαλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης, οι αντιδήμαρχοι Διονύσης Λυκούδης, Σπύρος Ματιάτος, ο τ. αντιπεριφερειάρης Σωτήρης Κουρής, οι τ. έπαρχοι Ιθάκης Σμαράγδα Σαρδελή και Θανάσης Λιβιτσάνης, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Νίκος Ανουσάκης, ο πρόεδρος της ΕΔΑΚΙ Διονύσης Κοκκόσης, ο πρόεδρος του Γηροκομείου Μάκης Αποστολάτος, οι δ.σ. Νίκος Παπαδάτος, Παναγής Βανδώρος, ο πρόεδρος της Κοινότητας Νυφίου Σπύρος Βανδώρος, οι πολιτευτές της ΝΔ Παύλος Παπαδάτος και Χαράλαμπος Λυκούδης, ο τ. δ.σ. Διονύσης Φιοραβάντες, ο τ. πρόεδρος ΤΕΕ Σταύρος Τραυλός, ο τ. διευθυντής ΙΚΑ Σπύρος Χουρμούζης, ο τ. πρόεδρος ΝΟΔΕ Γεράσιμος Παγουλάτος, η τ. πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Κική Κακουράτου, ο πρόεδρος της Ενωσης Αστυνομικών Κώστας Γρηγορόπουλος, ο τ. πολιτευτής της ΝΔ-ιατρός Γιώργος Κουρής, ο επιχειρηματίας Σίμος Μαρκαντωνάτος κ.ά.

  • Η εκδήλωση συνεχιζόταν και μετά την εκτύπωση του «Η».

Aπό τη χθεσινή παρουσίαση της Ρόδης Κράτσα στη κοργιαλένειο

Είχαν την τιμητική τους Πατούλης και Kράτσα


Την «τιμητική» τους είχαν στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας της Ν.Δ, οι υποψήφιοι Περιφερειάρχες Γιώργος Πατούλης (Αττική) και Ρόδη Κράτσα (Ιόνια Νησιά).

Στην πολυπληθή εκδήλωση για την κοπή της πίτας της Γραμματείας Οργανωτικού της Ν.Δ. στο Ξενοδοχείο Intercontinental, παρέστη ο Πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος στην ομιλία του αναφέρθηκε διεξοδικά στην σημασία των επερχόμενων των εκλογικών αναμετρήσεων, στην ετοιμότητα του Κόμματος, στην συστράτευση κι ενότητα για την μεγάλη νίκη.

Αναφέρθηκε ιδιαίτερα στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου και την υποστήριξη όλου του Κόμματος στους υποψηφίους με το χρίσμα της Ν.Δ. στις περιφερειακές εκλογές για να σηματοδοτήσουμε την μεγάλη αλλαγή που έρχεται.

Αναφέρθηκε ονομαστικά στους παρόντες υποψηφίους Περιφερειάρχες κ. Γιώργο Πατούλη (Αττική) και κα Ρόδη Κράτσα (Ιόνια Νησιά) και στην πρόβλεψη οτι θα είναι οι επόμενοι Περιφερειάρχες.

Στο κόψιμο της πίτας,η Ρόδη Κράτσα αφιέρωσαε το κομμάτι που εκλήθη να κόψει, στα Ιόνια Νησιά και στους κατοίκους τους που περιμένουν μια νέα πολιτική σε όλα τα επίπεδα για να ανακτήσουν την χαμένη τους υπερηφάνεια, την προοπτική για το αύριο, όπως σημείωσε.