Κι άλλη παγκόσμια πρωτειά τ’ Αλέξη

Γράφει ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΒΑΓΓΕΛΑΤΟΣ
τ. Δήμαρχος

Με διευρυμένη αναδομηση ο ποιμενάρχης της Λεγεώνος των «ημετέρων», δηλαδή με 50 υπουργούς -νέους και παλιούς-, θα προβεί στην τελική παράδοσιν μας στους εσχροκερδοσκόπους συμμάχους και στη συνέχεια θα προχωρήσει εις την από εξαετίας εξαγγελλομένη ανάπτυξιν της χώρας, αφού το γιγαντιαίο έργο της, θα καταμεριστεί σε τόσα προσώπατα(τα)!

Τύφλα να’χει η Μ. Βρετανία, η Γερμανία, Γαλλία Ισπανία, οιοιοι λιγούρηδες με τη μιζέρια τους, οι πολυμορφωμένοι της Ε.Ε. Αλλά και η Βόρεια Κορέα, ούτε η Κίνα δεν ετόλμησαν να συνθέσουν τόσο πολυπληθή Κυβέρνηση.

• Η δική μας πράγματι είναι κωλος s.o.s., μου έλεγε ένας δεξιόστροφος, κακόβουλος, μισαλλόδοξος.

Πρέπει να φάνε, να χορτάσουμε και άλλοι για να μην κλωτσήσουνε και τα στήσουνε του Λεγεωνάρχη.

Πρόσθεσε τώρα, τις εκατοντάδες συμβούλους, τους αστυνομικούς, τις θωρακισμένες μερσεντές και τα συνπαρομαρτούντα, παραδείγματος χάριν έξοδα, εκτός εδρας (των!); Μετά έλα να μου πεις για τις αυξήσεις που θα δοθούν το 2018 στους στνταξιούχους και μισθωτούς…

Είμαστε μια χώρα ρημαγμένη, αναξιόπιστη και συνεπώς καταδικασμένη σε ολοκληρωτικό αφανισμό.

➤ Μην είσαι τόσο απαισιόδοξος του είπα. Η Ακρόπολη δεν πρόκειται να πέσει ποτές…Θα τοποθετηθεί επί εξέχοντος βράχου, μαρμάρινη στήλη με επιγραφή χαλκίνοις γράμμασι: «Ω ξειν αγγέλειν τοις Ελλησι Μουσουλμάνοις ό,τι τήδε δικαίως κείμεθα, τοις κείνων ρήμασι μη πειθόμενοι».

• Καλά και δεν θα γράφει: «Η’ ταν ή επί τανκς»…