Κι’ άλλος βουλευτής πήρε …13η σύνταξη

Eνας ακόμη βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μετά τον Μάκη Μπαλαούρα, πήρε το επίδομα που έδωσε η Κυβέρνηση ως …«13η σύνταξη» στους συνταξιούχους στο τέλος του 2016.

Και αυτός όπως παραδέχθηκε ο ίδιος, είναι ο Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, βουλευτής Θεσσαλονικης.

«Όλοι οι συνταξιούχοι, ανεξαρτήτως εισοδηματικών κριτηρίων και αυτό είναι το λάθος, πήραν το έκτακτο αυτό επίδομα» τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στο ραδιόφωνο «Στο Κόκκινο» ενώ ερωτηθείς σχετικά πότε το κατάλαβε είπε πως το κατάλαβε «όταν ανέκυψε το θέμα με τον κ. Μπαλαούρα διότι η βεβαίωση αποδοχών που παίρνουμε κάθε φορά από τη Βουλή δεν περιλαμβάνει το τμήμα της σύνταξής μας το οποίο κακώς κατά τη γνώμη μας έστω και αν είναι στα 4 κατοστάρικα, εξ ακολουθείται να δίνεται και στους βουλευτές».

«Υπάρχει μια πολύ μεγάλη σπέκουλα, αντιπερισπασμός, ας μας απαντήσουν για τα λεφτά που πήγαν στα νησιά της Καραϊβικής και δεν είναι και τα μόνα» είπε και σημείωσε πως εδώ είναι ένα ζήτημα αρχής που κατά τη γνώμη του έπρεπε αυτά τα ζητήματα να «τα είχαμε ζητήσει ήδη από την αρχή της διακυβέρνησης της χώρας».

Παράλληλα τονίζει πως «δεν στοχοποιήθηκε τυχαία ο Μάκης Μπαλαούρας, ο οποίος έχει περάσει τα πάνδεινα τον καιρός της Χούντας» και υποστηρίζει πως «επειδή το κριτήριο δεν είναι μόνο οικονομικό αλλά και ηθικό σε όσων τους λογαριασμούς μπήκε το βοήθημα φορτωνόμαστε και ιδιοτέλεια».

«Όσοι μας εγκαλούν για το λάθος που έγινε με την καταβολή στους λογαριασμούς μας του έκτακτου βοηθήματος που είναι λάθος της υπηρεσίας και θα επιστραφεί ας ψάξουν στις ίδιες τις γραμμές τους να βρουν πόσοι δικοί τους το πήραν χωρίς να βγάζουν μιλιά» προσέθεσε ο Τριαντάφυλλος Μηταφίδης.