«Κλείδωσε» η ημερομηνία των εκλογών στην Κεντροαριστερά

Μετά από αρκετές ημέρες συζητήσεων και αφού ξεπεράστηκαν τα εμπόδια που είχαν προκύψει, η «Επιτροπή Αλιβιζάτου» ανακοίνωσε την τελική ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών στην Κεντροαριστερά ορίζοντας ημερομηνία μετά τις 10 Νοεμβρίου 2017.

Η ανακοίνωση της Ανεξάρτητης Επιτροπής,

Οι εταιρίες που έχουν αναλάβει το έργο της διεξαγωγής της on line ψηφοφορίας για την ανάδειξη του επικεφαλής του νέου πολιτικού φορέα διαβεβαίωσαν χθες τον καθηγητή Ν.Κ.Αλιβιζάτο (φωτό) ότι το επιθυμητό επίπεδο ασφάλειας επιτυγχάνεται αν η εκλογή πραγματοποιηθεί μετά τις 10 Νοεμβρίου 2017. Κατόπιν αυτού, η διεξαγωγή του 1ου γύρου της εκλογής μετατίθεται για τις 12 Νοεμβρίου και του 2ου, αν χρειασθεί, για τις 19 Νοεμβρίου 2017.

Υπενθυμίζεται ότι, έως το τέλος του έτους, δεν υπάρχουν εναλλακτικές δυνατότητες για την πραγματοποίηση της ψηφοφορίας, είτε λόγω των εκλογών των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας (26.11 και 3.12.2017), είτε λόγω συνεδρίων άλλων πολιτικών φορέων (17.12.2017). Ειδικά στην Αθήνα, πάντως, και για τον 1ο γύρο (12.11.2017), αποφασίσθηκε μεταξύ άλλων να παραταθεί το ωράριο της ψηφοφορίας, ώστε να διευκολυνθεί η προσέλευση αθλητών που επιθυμούν να ψηφίσουν, αλλά και όσων, λόγω του διεθνούς Μαραθωνίου, δυσκολευθούν στις μετακινήσεις τους.