Κοντά στον Σωκράτη Ψαρόπουλο ο ΝΕΟΛ

Σωκράτης Ψαρόπουλος

Κοντά στην απόκτηση του Σωκράτη Ψαρόπουλου, σύμφωνα με το WestBasket, βρίσκεται ο Ν.Ε.Ο.Λ., προκειμένου να καλύψει το κενό του Μιχάλη Πολίτη, στο νέο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Eιδικότερα το site αναφέρει:

Ο Ν.Ε.Ο. Ληξουρίου ετοιμάζει τα πλάνα του για την νέα χρονιά σε νέα αχαρτογράφητα νερά, μιας και για πρώτη φορά θα αγωνιστεί στην Β’ Εθνική. Σύμφωνα με πληροφορίες μας η ομάδα θα πορευτεί εκτός απρόοπτου με το ίδιο τεχνικό επιτελείο που τελείωσε την χρονιά και σε συνεργασία με την διοίκηση έχουν βάλει εμπρός στο στήσιμο της ομάδας για την νέα χρονιά.

Η ομάδα αναμένεται να μπει δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι, μιας και είναι μια ανάσα από τον Σωκράτη Ψαρόπουλο που γνωρίζει εξαιρετικά την κατηγορία, και έχει τα εχέγγυα να ηγηθεί μια τέτοιας προσπάθειας και λογικά θα αντικαταστήσει τον Μιχάλη Πολίτη που στα τελευταία παιχνίδια μπορεί να έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις, όμως δεν φαίνεται να βρέθηκε η φόρμουλα παραμονής του.

Ο 28χρονος γκαρντ αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στη Μεγαρίδα έχοντας 13,6 πόντους και 26 τρίποντα σε 17 αγώνες, ενώ μια σεζόν πριν ήταν και πάλι στην Β’ Εθνική, αυτή τη φορά στον Τρίτωνα, έχοντας 15,9 πόντους και 48 εύστοχα τρίποντα σε 30 αγώνες. Την σεζόν 2017-2018 αγωνίστηκε στην Α2  με την Καρδίτσα, όντας εξαιρετικός με 9,2 πόντους, 3,3 ριμπάουντ και 2,7 ασίστ σε 29 αγώνες, ενώ έχει μεγάλη εμπειρία από την εν λόγω κατηγορία.