Κοντά στους πληγέντες από τον Ιανό η Αδελφότητα Πειραιά

Η Αδελφότητα Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Πειραιά αμέσως μετά τις καταστροφές που υπέστη η Κεφαλονιά από την μανία του “Ιανού”, στάθηκε στο πλευρό των πληγέντων συμπατριωτών μας, συγκεντρώνοντας είδη πρώτης ανάγκης, για τους πληγέντες.

Χθες (6/10) το πρωϊ παρέδωσε στον Δήμο Σάμης έξι παλέτες τρόφιμα, βρεφικά είδη οικιακής χρήσεως και γάλα, 3 παλέτες νερά και 150 κιλά όσπρια, τα οποία, με μέριμνα της μεταφορικής εταιρίας Δανελάτου έφθασαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου. 

Στην χθεσινή παράδοση παραβρέθηκαν ο υπεύθυνος Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Σάμης κ. Σπύρος Παπαδάτος, ο οποίος συντονίζει πλήθος εθελοντών που αξίζουν θερμά συγχαρητήρια, ο επικεφαλής της Εθελοντικής Ομάδας Προστασίας Περιβάλλοντος Πυλάρου και Πρόεδρος της Τ.Κ. Μακρυωτίκων κ. Γεράσιμος Δίπλας και εκ μέρους της Αδελφότητας η Πρόεδρος κ. Μαριολένη Νεοφύτου, η Αντιπρόεδρος κ. Ρεγγίνα Μπαλτσαβιά και ο Ταμίας και συντονιστής της δράσης κ. Ορέστης Καππάτος.

Κατόπιν μιας δύσκολης αλλά συγκινητικής προσπάθειας συλλογής τροφίμων και ειδών πολιτικής προστασίας, η προσφορά αυτή ήταν η πρώτη από τις πέντε σχεδιαζόμενες δράσεις της δραστήριας Αδελφότητας, στα πλαίσια συμβολής και συμπαράστασης των πληγέντων συμπατριωτών μας.

Η Αδελφότητα, πρόκειται να παραδώσει σήμερα και αύριο και σε άλλους Φορείς τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.

Από αριστερά: Γεράσιμος Δίπλας, Μαριολένη Νεοφύτου, Ορέστης Καππάτος, Ρεγγία Μπαλτσαβιά