«ΚΟΣΚΙΝΟ»… ΛΙΩΜΕΝΟ!!!

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΗΣ ΣΙΜΩΤΑΣ
Οικονομολόγος Διεθνών Εμπορικών Συναλλαγών

➔ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ έξι Αφγανοί, ως μοναδικοί υπεύθυνοι για τις καταστροφικές φωτιές στο Κέντρον Υποδοχής της Μόρια!

➔ ΔΕΝ θα εκπλαγώ βέβαια, αν οι καλοί μας…«μετανάστες», την 1ην οκτωβρίου,… εισπράξουν, κανονικότατα, το …. επίδομά τους, ακόμα και εκεί που θα μεταφερθούν!

➔ ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ όντως ΠΡΟΣ-ΦΥΓΕΣ, εγκαταλείψαντες Χώρους Πολεμικών συγκρούσεων,  δεν θα προέβαιναν σε τέτοιες ενέργειες απάνθρωπες! Ξεχάσαμε την έννοιαν του όρου, όμως! Όπως και τόσες άλλες έννοιες!

➔ ΕΤΣΙ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ, το περιβόητον «κόσκινο» που θα διεχώριζε, τους λίγους πιο πάνω, από τους περισσότερους ΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ,  τους πολλούς καλυμμένους ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ, τους αρκετούς ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ πληρωμένους και απόλυτα εχθρικούς προς εμάς, τους θρησκευτικά ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΟΥΣ, τους όσους ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ από Χώρες μη εμπλεκόμενες σε πολέμους, και από πλείστα όσα άλλα είδη, αυτό το «ΚΟΣΚΙΝΟ»… σκούριασε ενωρίς, ΠΟΛΥ ΕΝΩΡΙΣ, εν πολλοίς… έλιωσε, μεγάλωσαν οι… οπές του, και ο ευκταίος… διαχωρισμός κατέστην αδύνατος, αφού από μέσα του πέρασαν ΑΠΑΝΤΕΣ!

➔ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ που θα πληρώνουμε γι’αυτήν την εγκληματικήν μας «αμέλεια», θα είναι ΕΘΝΙΚΑ ΒΑΡΥΤΑΤΟΝ ΚΑΙ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΟΝ! Ας μην έχουμε ουδεμίαν αμφιβολίαν περί τούτου!

➔ ΟΠΩΣ, ακριβώς, και σε τόσες άλλες παρόμοιες, Εθνικά καταστροφικές, περιπτώσεις!!!

➔ Υ.Γ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, αγαπητέ μου κε διευθυντά, στο μεγαλείον της εφημερίδος σας της ανεπανάληπτης και αναντικατάστατης!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, στην αγαπημένην μου οικογένειάν σου όλην!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, σε όλες και σε όλους τους συντελεστές, του ήδη 30ετούς, ΗΜΕΡΗΣΙΟΥ, δημοσιογραφικού σου  θαύματος!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!