Κουμπαράς στο «Greco’s» για τον μικρό Παναγιώτη

Το δικό της «κουμπαρά» έστησε η καφετέρια «Greco’s the coffee bar», που βρίσκεαι στην Σιτεμπόρων, κοντά στην Εθνική Τράπεζα, για τον μικρό Παναγιώτη Ραφαήλ.

Σε ανάρτησή της στο τοίχο της στο FB, η «Greco’s the coffee bar», αναφέρει: «Τα παιδιά αξίζουν τα πάντα! Ολοι μπορούμε να βοηθήσουμε, ο καθένας όπως μπορεί! Εμείς συμμετέχουμε σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια!».

Ο 18μηνος Παναγιώτης-Ραφαήλ, οποίος πάσχει από σπάνια πάθηση με την ονομασία νωτιαία μυϊκή ατροφία, χρειάζεται επειγόντως να μεταβεί σε κλινική στην Βοστόνη για να λάβει την απαραίτητη θεραπεία που θα τον κρατήσει στη ζωή, για να υποβληθεί σε γονιδιακή θεραπεία.

Οι γονείς του, κάνουν έκκληση προς κάθε κατεύθυνση, για οικονομική βοήθεια, προκειμένου να μαζευτεί ένα πολύ μεγάλο ποσό, ώστε να δοθεί στο Παναγιώτη-Ραφαήλ το δικαίωμα στη ζωή.

Σε ένα από τα πολλά μηνύματα που δημοσίως έχουν κάνει αναφέρουν: «Όταν εγκρίθηκε η γονιδιακή θεραπεία στην Αμερική, βρήκαμε την κλινική, στείλαμε τα απαραίτητα έγγραφα και το παιδί τελικά έγινε δεκτό από την κλινική της Βοστόνης για θεραπεία. Το πρώτο μεγάλο πρόβλημα είναι ότι η θεραπεία πρέπει να δοθεί μέχρι την ηλικία των δυο και αυτήν τη στιγμή ο Παναγιωτάκης μας είναι 18 μηνών. Το δεύτερο πρόβλημα είναι ότι ζητούν 3,5 έως 4,7 εκατομμύρια δολάρια και αυτό το ποσό το θέλουν προκαταβολή».