Κράτος υπό διάλυση και …οι ελπίδες μας στον Άγιο!

Περιστατικό πρώτο: Ο γιατρός επιμελητής Β’ στο Κέντρο Υγείας Σάμης Ευστράτιος Σιφνάκης  κατάγγειλε σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό:

«πολίτες που έχουν διαγνωσθεί με κορωνοϊό κυκλοφορούν ελεύθεροι, ενώ για μάσκα ούτε λόγος. Επίσης αναφέρθηκε σε περιστατικά, που ενώ είναι θετικοί στον κορωνοϊό κάνουν αγροτικές εργασίες»

Για να συμπληρώσει:

«δεν υπάρχει πουθενά έλεγχος και ειδικά στα λιμάνια. «Πρέπει να πεθάνει κάποιος για να καταλάβουμε τι ακριβώς συμβαίνει;».

24 ώρες μετά καμία αντίδραση και από πουθενά!

Περιστατικό δεύτερο: Πριν από μία εβδομάδα ακριβώς, την περασμένη Τετάρτη έγινε σύσκεψη της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων με τηλεδιάσκεψη για την τήρηση των μέτρων. Ήταν η μέρα που διαγνώστηκαν δύο κρούσματα μεταξύ των δημοτικών υπαλλήλων. Σύμφωνα λοιπόν με δημοσιεύματα τα οποία ΔΕΝ διαψεύστηκαν, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Γ. Τσιλιμιδός ανάφερε ότι «ανάμεσα στους υπαλλήλους υπήρχαν αρνητές της μάσκας»!

Και πάλι δεν υπήρξε καμία αντίδραση και από πουθενά!

Περιστατικό τρίτο: Την περασμένη Κυριακή ο Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Καππάτος, μιλώντας στην έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σάμης για μέτρα αντιμετώπισης της Πανδημίας, τόνισε ότι «αυτή την στιγμή που μιλάμε η κατάσταση είναι ελεγχόμενη».

Τα γεγονότα διαψεύδουν τον Βουλευτή!

Περιστατικό τέταρτο: Ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ κ. Γιάννης Καρβέλης για το εάν θα κλείσει η όχι το Κέντρο Υγείας Σάμης λόγο κορωνοϊού του προσωπικού μου σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό «ανέφερε κατηγορηματικά  ότι με εντολή του προς τον Διευθυντή του Κέντρου Υγείας κ Μαρούλη Βαγγέλη το Κέντρο Υγείας δεν θα κλείσει και δεν κλείνουν ποτέ τα κέντρα Υγείας και τα Νοσοκομεία και ότι θα γίνουν κανονικά οι εμβολιασμοί στο κέντρο και οι υπόλοιποι στο Νοσοκομείο Αργοστολίου».

Εν έτει 2021 αυτό είναι δυστυχώς το Ελληνικό Κράτος!

Όλες μας οι ελπίδες στον … Άγιο!