ΚΡΑΥΓΗ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ!!

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΗΣ ΣΙΜΩΤΑΣ
Οικονομολόγος Διεθνών Εμπορικών Συναλλαγών

ΟΙ γείτονες και …«σύμμαχοί» μας Τούρκοι, με παραπαίουσαν ή όχι την Οικονομία τους, με το ένα εκατομμύριο άλλα, πολύ σοβαρά, προβλήματά τους, συνεχίζουν, εντατικότατα, τις πολύ καλά «μελετηθείσες» προ-ετοιμασίες τους!

ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ τους, σταθερά και μακροπρόθεσμα! ΟΙ «Οθωμανικές» τους φιλοδοξίες, γνωστές! Η Πολεμική τους βιομηχανία προχωρεί, το αεροπλανοφόρο τους ετοιμάζεται, τα πυρηνικά τους προγραμματίζονται! Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ τους (όταν ο δικός μας θα αριθμεί… πέντε εκατομμύρια απομάχους της ζωής γέροντες και …ένα εκατομμύριο Νεότερους, κάπως παραγωγικούς!!) θα έχει υπερβεί τα εκατό εκατομμύρια, με αρκετά από αυτά σε Στρατιωτικό Δυναμικό, τέτοιο φανατισμένων «καταλλήλως» για γειτονικά εδαφικά και άλλα πολλά …λάφυρα!

ΚΑΙ …ΗΜΕΙΣ;

ΕΜΕΙΣ, μπορούμε και επιτέλους να …«ξεστραβωθούμε» να αφήσουμε κατά μέρος τις κομματικές και άλλες αηδίες μας, τα …«ξεκατινιάσματά» μας, την καταστροφικήν απάθειά μας, τον «ωχαδελφισμό» μας, το αλληλοφάγωμά μας και την ηλίθια «πεποίθησή» μας, ότι …«ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ» ή με την μοναδική συνδρομή των ΟΠΟΙΩΝ άλλων, θα συνεχίσει να ΥΠΑΡΧΕΙ η Πατρίδα μας, όπως την θέλουμε, όπως την ξέρουμε, όπως την έχουμε και δεν την εκτιμούμε;;;