Κροκόδειλος περπατά σε παραλία ανάμεσα στους τουρίστες! Το ερπετό, μήκους τριών μέτρων, έδειξε ότι μοναδικός του σκοπός ήταν να βουτήξει στην θάλασσα (video)

Έκπληκτοι, αλλά και τρομαγμένοι, έδειξαν οι τουρίστες που έκαναν ηλιοθεραπεία σε παραλία στο νησί Κοζουμέλ της Καραϊβικής, όταν ξαφνικά, είδαν μπροστά τους έναν τεράστιο  κροκόδειλο. Η παραλία Palancar Beach είναι δημοφιλής και προσελκύει επισκέπτες από όλο τον κόσμο όμως ο απροσδόκητος εισβολέας δημιούργησε, μόνο προς στιγμή, πανικό.

Το ερπετό, μήκους τριών μέτρων, χωρίς να έχει επιθετικές διαθέσεις, προχωρούσε αργά ανάμεσα στις ξαπλώστρες των τουριστών ενώ το προσωπικό του beach bar κάλεσε όσους ήταν μέσα στην θάλασσα να βγουν έξω καθώς είδαν ότι ο κροκόδειλος κατευθυνόταν προς το νερό.

Όταν πλέον το ερπετό βούτηξε στην θάλασσα οι τουρίστες ηρέμησαν και έτρεξαν με τα κινητά τους τηλέφωνα να τον φωτογραφίσουν.

Εκτιμάται ότι το τεράστιο ερπετό το έσκασε για μια δροσερή βουτιά από το παρακείμενο οικολογικό πάρκο «Punta Sur Eco Beach Park», το οποίο είναι γνωστό στην περιοχή για την ομορφιά του. Στο πάρκο φιλοξενούνται σπάνια εξωτικά πουλιά, κροκόδειλοι και θαλάσσιες χελώνες.

https://www.youtube.com/watch?v=o6h_ieSdv-g

(protothema.gr)