Κυβέρνηση γενναίων μαχητών ή Νεοπαραπόντζηδων;

Γράφει ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΒΑΓΓΕΛΑΤΟΣ
τ. Δήμαρχος

(Παραπόντζηδες ήσαν τα αλητάκια, τα χαμίνια στη γερμανοιταλική κατοχή μας)

Oταν οι ΒαρβαροΤουρκαλάδες με τον Σουλτάνο Ερντογάν -πέραν των μονίμων καθημερινών παραβιάσεων από αέρος και θαλάσσης των συνόρων μας στο Αιγαίο- βγάζουν ΑΚΥΡΗ την συνθήκη της Λωζάνης και ζητούν επιμόνως να «ανακτήσουν» τα απωλεσθέντα Νησιά που δικαιωματικά τους ανήκουν. Προσθέτουν την Ανατολική-Κεντρική Μακεδονία μέχρι Θεσσαλίας. Αξιώνουν συμμετοχή με Α.Ο.Ζ. στην εκμετάλλευση του υποθαλάσσιου πλούτου μας!

Οταν οι Σκοπιανοί, οι «αναγνωρισμένοι» από πολλά κράτη -δυστυχώς-, ως γνήσιοι Μακεδόνες, επιμένουν να τύχουν και επισήμως καθολικής αποδοχής και κυρίως της Ελλάδος. Να μπούνε στην Ε.Ε. με τα ατράνταχτα πειστήρια τους καθόσον έχουν τοποθετήσει μέχρι και σε παρόδους της Χώρας τους, αγάλματα του ηγέτου αυτών Μέγα Αλεξάνδρου.

Οταν οι Αλβανοί -που βρίσκονται στη ζωή γιατί επί χρόνια τους καλοτρέφουμε για να κάμουν …αξιόλογο κράτος να μπει κι’ αυτό στην Ε.Ε., εγείρουν αξιώσεις επανάπόκτησης της Μεγάλης Πατρίδος που καταλαμβάνει Ηπειρο και πολλούς άλλους άλλους Νομούς, μέχρι και της …Ακροπόλεως.

Γκρεμίζουν σπίτια Ελλήνων της μειονότητός μας, προκειμένου να αναπλάσουν χώρους και να ωραιοποιήσουν την εικόνα της χώρας των, ενώ η ενέργεια των αυτή εντάσσεται στο γενικότερο πρόγραμμα ξεκληριμσού των Βορειηπειρωτών.

Εμείς, σ’ όοολο αυτό το θέατρο του παραλόγου, όχι μόνον δεν φωνάζουμε και δεν αντιδρούμε όπως πρέπει με τη δύναμη της καρδιάς μας, για να θυμηθούν ποιά …είναι τα συνορά μας, προς το Βορρά, την Εγγύς, Μέσην και Απω Ανατολή!

Τότε, ποτά μπορεί να έιναι η τύχη, το μέλλον μας, όταν δείχνουμε καθαρά πως η ένοια της πατρίδος είναι παρακμή και αναχρονισμός!

Ποιός εχθρός αλλά και φίλος μας θα μας συμμεριστεί όταν διαγράφουμε τις πλέον ένδοξες σελίγες της Ιστορίας και της Θρησκείας μας; Ο Ανθέλλην τ. υπουργός Παιδείας, έχει δείξει κατ’ επανάληψη τις αντιλήψεις του για την Χώρα μας, προφανώς ταις ευλογίαις του του ΑρχιΛεγεωναρίου Αλέξη!

Είμαστε πλέον σκελετωμένοι και τα κοράκια επικάθηνται και υπερύπτανται με προτεταμένους τους όνυχες και ορθάνοιχτο το στόμα τους.

Ευτυχώς και αισθανόμαστε σίγουροι, απόλυτα, πως δεν θα εγερθούν εκ των μνημείων των εκείνοι που έγραφαν την ιστορία μας και διέδωσαν τον Πολιτισμό σ’ όλο τον κόσμο.

Απ’ την άλλη, ας είναι καλά, ας καλοπερνάνε όλοι εκείνοι οι σύμμαχοί μας, οι … αιμοδότες και αιμορουφήχτρες μας, οι κτηνοβάτες που υπερασπίζονται τα δίκαιά μας …μη αναγνωρίζοντας ποτέ επισήμως ό,τι τα σύνορα -προς Ανατολάς- της Χώρας μας, είναι και της Ε.Ε.

Οοοολη αυτή η τιμή και δόξα ανήκει λατά κύριον λόγον στον Πρωθυπουργό μας, τον Τσιπραλέξη!

Η κατάσταση μας αυτή δεν δίνει το δικαίωμα σε κάποιους να ισχυρίζονται -«υπερβολικά»-, πως ο Αλέξης είναι πολιτικός απατεώνας; και σε πολύ ολίγους ό,τι αγγίζει περιφερειακά τον χώρον της προδοσίας, όπως και πολλοί προκάτοχοί του;

Υ.Γ.

Ενδέχεται να μας σώσει η ανέγερση τζαμιού πλησίον της Ακρόπολης και όχι μόνο και να …μαλακώσει ο Ερντογάν…

Εσύ βρε Παναηηή, Εθνικόφρονα, Ορθόδοξε, δακρύβρεχτε, έχεις σώας τας φρένας σου ή ψεκάστηκες με ΑλβανοΣκοπιανοΤουρκικά σπρέϋ; Ψευτονταή; Πολυκωλοτούμπα. Η στολή παραλλαγής που φορείς σου έχει επιφέρει ανεπανόρθωτες μεταλλάξεις. Δεν πρόκειται ν’ αλλάξεις.

Ευτυχώς τώρα με τη διογκωμένη(φερεγγυο) Κυβέρνηση θα έχουμε παραγωγικό έργο!

Και σε λίγες μέρες τα ξαναλέμε-τε! Έτσι;