Κυκλοφορεί ο νέος δίσκος της Χορωδίας Αργοστολίου από αξέχαστες μουσικές στιγμές

Από τις συναυλίες μας στον Πειραιά και την Αθήνα, την άνοιξη που μας πέρασε, προέκυψε ένα θαυμάσιο, ζωντανό ηχογραφημένο υλικό, που αποφασίσαμε ότι άξιζε να μεταφερθεί σε δίσκους και να κυκλοφορήσει, για να μείνει σαν ανάμνηση δική μας, αλλά και ένα όμορφο άκουσμα, για τους φίλους της καλής Κεφαλονίτικης μουσικής, και όχι μόνο.

Ειδικά οι, πάνω από χίλιοι, φίλοι μας που παραβρέθηκαν στις συναυλίες αυτές, θα θυμηθούν στους δίσκους αυτούς, τις αξέχαστες μουσικές στιγμές που ζήσαμε μαζί, στις 17 και 18 Απριλίου.

Έτσι λοιπόν, μετά από 5 χρόνια, από την κυκλοφορία του αφιερωματικού δίσκου, με τραγούδια του Σπύρου Μαρκάτου, η Χορωδία με την δική της πια Μαντολινάτα, ηχογράφησε ζωντανά και κυκλοφορεί τον νέο της δίσκο.

Η παρουσίαση του νέου αυτού δίσκου θα γίνει στην εκδήλωση στο Μάστούνι, την Τετάρτη 20.7, όπου θα παρουσιαστούν μερικά από τα τραγούδια που περιλαμβάνει ο δίσκος.

Φυσικά από την επόμενη μέρα, ο δίσκος θα διατίθεται σε πολλά καταστήματα του νησιού μας.
Ελπίζουμε ότι η επιτυχία αυτού του δίσκου θα δώσει την οικονομική δυνατότητα στον σύλλογό μας, να συνεχίσει την δημιουργική της πορεία και να μπορεί να διοργανώνει κι άλλες εκδηλώσεις επιπέδου, με επίκεντρο την πολιτισμό του νησιού μας.