Κυκλοφοριακή μελέτη: Διαβούλευση β’ φάσης

Από το Δήμο Αργοστολίου εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Αξιοποιώντας ο δήμος μας την πρωτοβουλία του για την ενεργοποίηση Ηλεκτρονικής Πλατφόρμας Διαβουλεύσεων με στόχο να φέρει τους δημότες συμμέτοχους και ενεργούς αλλά και γνώστες των ενεργειών του, 

Θέτει από σήμερα 08 Απριλίου2022 και μέχρι30/04/2022σε Δημόσια Διαβούλευσητην Β΄ Φάση  της Κυκλοφοριακής Μελέτης για την Πόλη του Αργοστολίου.

Για 20 και πλέον ημέρες στην Ηλεκτρονική Πλατφόρμα έχει αναρτηθεί η Τεχνική Έκθεση, οι προτάσεις του μελετητή καθώς και τα σχετικά παραρτήματα και Χάρτες της Μελέτης, όπως παρουσιάστηκαν στην Ειδική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 4 Απριλίου 2022.

Καλούνται οι συμπολίτες μας και οι φορείς που επιθυμούν να συνδράμουν και να εκφράσουν την άποψή τους να υποβάλλουν παρατηρήσεις και προτάσεις καθώς και την εκτίμησή τους για τα προτεινόμενα από την μελετητική ομάδα σενάρια αντιμετώπισης του κυκλοφοριακού προβλήματος της πόλης του Αργοστολίου.

Τα σχόλια, οι προτάσεις και οι εκτιμήσεις θα διατεθούν στον μελετητή προκειμένου να αξιολογηθούν και να συμπεριληφθούν στην τελική και οριστική φάση της μελέτης έως τις 19 Μαΐου 2022.

Επισήμανση: Για την Υποβολή Προτάσεων & Σχολίων απαιτείται η εγγραφή στην  Πλατφόρμα.

Τρόπος Συμμετοχής στη Διαβούλευση:

  1. Απ’ ευθείας από την Ηλ. Δ/νση https://argostoli.diavouleuseis.gr,
  2. Από την ιστοσελίδα του Δήμου: www.argostoli.gov.grεπιλέγουμε το αρχείο ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΙΣ και ακολουθούμε τις οδηγίες,

 

                                                       (Από Το Γραφείο Δημάρχου)