Κυριάκος Μητσοτάκης στην Πάτρα: «Η ενότητα της παράταξης δεν κινδυνεύει από το διάλογο»

«Η ενότητα της παράταξης δεν κινδυνεύει από το διάλογο», επισήμανε ο υποψήφιος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, στην ομιλία του, την Κυριακή 1 Νοεμβρίου, στην Πάτρα.

 

«Η έλλειψη διαλόγου είναι αυτή η οποία τροφοδοτεί την εσωστρέφεια», εξήγησε ο υποψήφιος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και πρόσθεσε: «Ακούω αυτήν τη συζήτηση αν πρέπει ή δεν πρέπει να βρεθούμε οι τέσσερις συνυποψήφιοι να συζητήσουμε για το μέλλον της παράταξής μας. Aκούω κάποιους που λένε ότι αν πάμε στην τηλεόραση θα τσακωθούμε μεταξύ μας αντί να τσακωνόμαστε με τον κ. Τσίπρα. Τίποτα από όλα αυτά δεν θα συμβεί».

 

Ο κ. Μητσοτάκης ευχαρίστησε του πολίτες της Πάτρας για τη μαζική τους παρουσία, η οποία, όπως είπε, του δίνει πολύ μεγάλη δύναμη για να συνεχίσει αυτόν τον όμορφο αγώνα που ξεκίνησε πριν από τρεις εβδομάδες και τους ζήτησε να τον ακούσουν, να τον αξιολογήσουν και να τον ξαναγνωρίσουν ως υποψήφιο Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας.

 

«Ζητώ τη στήριξή σας για να αλλάξουμε τη Νέα Δημοκρατία και να την κάνουμε αυτό που της αξίζει, μια μεγάλη, παντοδύναμη κεντροδεξιά παράταξη», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης.

KM_patra4 ΚΜ_patra KM_patra3 KM_patra2