Κυριάκος και Νότης μαζί στη Ζάκυνθο. Τι αναφέρει η ιστοσελίδα ermiszante.gr

Κυριάκος Μητσοτάκης

Mαζί με στελέχη της ΝΔ φθάνει στη Ζάκυνθο ο Πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος θα παρευρεθεί στις ιερές τελετές για τον Πολιούχο της Ζακύνθου Άγιο Διονύσιο και παράλληλα θα έχει επαφές με τους φορείς.
O κ. Μητσοτάκης θα φτάσει σήμερα το μεσημέρι στο νησί μας και θα αναχωρήσει την επομένη ημέρα ενώ μαζί του θα είναι ο Διευθυντής του πολιτικού του γραφείου Θανάσης Νέζης, ο Γραμματέας Oργανωτικού Βασίλης Σπανάκης, ο Περιφερειάρχης Ιονίων Παναγής Μαρκάτος και η Πρόεδρος του Ινστιτούτου Δημοκρατίας «Κ. Καραμανλής» Ρόδη Κράτσα.
Μιλώντας στον -Ε- ο κ. Μαρκάτος που κατά το παρελθόν διετέλεσε Νομάρχης στο νησί μας, ανέφερε πως είναι σημαντικό και τιμητικό το γεγονός ότι ο Πρόεδρος της ΝΔ επέλεξε ως πρώτο σταθμό του τη Ζάκυνθο από όλα τα Επτάνησα και θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους Ζακυνθινούς για πολλά θέματα, τόσο τοπικού όσο και γενικότερου πολιτικού ενδιαφέροντος.
Το πρόγραμμα του αρχηγού της ΝΔ για σήμερα Τετάρτη 24 Αυγούστου περιλαμβάνει:

* Συνάντηση με τους φορείς στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου (Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ζακύνθου) στη 1 το μεσημέρι.

* Επίσκεψη στα γραφεία της ΝO.Δ.Ε της Νέας Δημοκρατίας στην οδό Λεωνίδα Ζώη 10 στις 5.30 το απόγευμα.

* Στις 19:15 θα παρευρεθεί στον Ι.Ν. του Αγίου Διονυσίου και θα παραστεί στην λιτάνευση του ιερού σκηνώματος του Αγίου Διονυσίου στην πόλη της Ζακύνθου.

Σε ανακοίνωσή της Η Νομαρχιακή Επιτροπή καλεί τα μέλη και τους φίλοι της Νέας Δημοκρατίας στα εγκαίνια των νέων γραφείων της Νομαρχιακής Επιτροπής στην οδό Λεωνίδα Ζώη 10 στο κέντρο της πόλης Ζακύνθου την Τετάρτη 24 Αυγούστου και ώρα 17:30. Τα νέα γραφεία θα εγκαινιάσει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

(Της Αγγελικής Ξενόφου-ermiszante.gr)

markatos notis

mitsitakis