Κόρη αστυνομικού η 19χρονη μοντέλα

Κόρη αστυνομικού από τη Μυτιλήνη είναι η 19χρονη που συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ έχοντας στην κατοχή της 2,6 κιλά κοκαΐνης αξίας 300.000 δολαρίων.

Η είδηση έπεσε σαν βόμβα εν αιθρία στην οικογένεια της νεαρής, η οποία βρίσκεται σε κατάσταση σοκ για τα όσα συμβαίνουν στο παιδί τους το οποίο ενδέχεται να έχει πέσει θύμα μαφίας, μια πληροφορία ωστόσο που μέχρι στιγμής δεν επιβεβαιώνεται ούτε όμως διαψεύδεται.

Στην ανακοίνωσή της η αστυνομία αναφέρει ότι η η 19χρονη έφτασε στο Χονγκ Κονγκ με πτήση από την Αιθιοπία με τους τελωνειακούς να εντοπίζουν τα ναρκωτικά σε μια συσκευασία που είχε κρύψει σε κρύπτη στο σακίδιο πλάτης της.

Η περίπτωση του νεαρού μοντέλου από την Μυτιλήνη δεν είναι η πρώτη που απασχολεί τις Αρχές στο Χονγκ Κονγκ καθώς πρόκειται για το τέταρτο περιστατικό Ελληνίδας που προσπάθησε να περάσει κοκαΐνη παράνομα στη χώρα, μάλιστα εξετάζεται το ενδεχόμενο αν οι τέσσερις γυναίκες, ανάμεσά τους σχετίζονται μεταξύ τους και «στρατολογήθηκαν» από τον ίδιο έμπορο ναρκωτικών.

Η Ελληνίδα αναμένεται να οδηγηθεί στα δικαστήρια του West Kowloon στο Χονγκ Κονγκ για διακίνηση ναρκωτικών.