Κώστας Ακτύπης: «Αν δεν υπήρχε ο Θ. Μουΐκης το μπάσκετ της Κεφαλονιάς δεν θα έφθανε ποτέ σε τέτοιο επίπεδο»!

Λίγο πριν τον ιστορικό τελικό ΑΣΚ-ΝΕΟΛ που θα «βγάλει» τοπική ομάδα στην Γ’ Εθνική, ο μπασκετμπολίστας του ΑΣΚ Κώστας Ακτύπης ανέβασε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook την ακόλουθη δήλωση, για τον Ανθρωπο, παράγοντα και Γενικό Δ/ντή του ΑΣΚ Θανάση Μουΐκη:

«Κλείνοντας την καριέρα μου με αυτά τα τελευταία παιχνίδια αυτή την εβδομάδα, οφείλω εγώ προσωπικά να πω ένα μεγάλο “ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ” σε αυτόν εδώ τον τύπο (Θανάσης Μουίκης) που από την πρώτη μέρα που δώσαμε τα χέρια έκανε τα πάντα για μένα στο μπασκετικό τομέα, αλλά και στην καθημερινότητα, ώστε να μην μου λείψει τίποτα!!!

Ένας άνθρωπος πράος με ήθος, αρχές, σεβασμό προς τον συνάνθρωπο του, περήφανος, πραγματικός οικογενειάρχης δίνοντας το σωστό παράδειγμα στην οικογένεια του, ένας πραγματικός μαχητής όπου εάν δεν υπήρχε αυτός το μπάσκετ στην Κεφαλλονιά δεν έφτανε ποτέ σε τέτοιο επίπεδο, αλλά και το πιο σπουδαίο ηγέτης!!!

Σε ευχαριστώ για όσα έμαθα δίπλα σου και ειλικρινά εύχομαι κάποια στιγμή να γίνω σαν κι εσένα – πετυχημένος σε όλα»!!!

Στον Κώστα Ακτύπη, ο Θανάσης Μουΐης απάντησε τα ακόλουθα, μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook:

«Με αιφνιδίασε πραγματικά ο καλύτερος αθλητής και άνθρωπος που γνώρισα ποτέ. Τον ευχαριστώ και να ξέρει ότι εγώ θα τον παντρέψω κάποτε»!

Θανάσης Μουΐκης-Κώστας Ακτύπης (Φωτό: Sportsthea)