Λίγο περισσότερος σεβασμός προς τους Αρχοντές μας

Γράφει ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΒΑΓΓΕΛΑΤΟΣ
τ. Δήμαρχος

Δεν ξερω πως να χαρακτηρίσω όοοολους εκείνους που αμφισβητούν το κύρος του Ποιμενάρχου των Συριζανελαίων, του Αλεξίου του Αου, όλους εκείνους που τον κατηγορούν και τον θεωρούν παραπότζη, τον θεωρούν ακόμη και προδότη, αλλά και αυτούς που όπου πάει κι όπου σταθεί για να αναδείξει το πρόγραμμα ανάπτυξης και τα νέα ανακουφιστικά φορολογικά μέτρα που έρχονται παράλληλα, για να τονώσουν την οικονομία και την αγορά, τον γιουχάρουν, τον σαμποτάρουν και του συμπεριφέρονται λίαν απρεπώς και αγενώς, ενώ αυτός -ως αντιπολίτευση-, τα αγνοούσε και τα στηλίτευε!

Δεν πήρατε χαμπάρι -Ελληνες-, πως ο πρωθυπουργός μετά το περίφημο «όχι» του 2015, μαγείρεψε αστραπιαίως σε «ΝΑΙ», το οποίον …φαγώθηκε άνετα από τον Ελληνικό Λαό και εγκρίθηκε και αφομοιώθηκε; Ο Αλέξης τότε -του δόθηκε η ευκαιρία και ίδρυσε την ΕΛΠΕ-ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ (Εταιρεία λίαν περιορισμένης ευθύνης). Με το καταστατικό αυτής της εταιρίας, δρα, κινείται, νομοθετεί, αναιρεί, ματαιώνει και πωλεί κάθε αναπομείναν περιουσιακό στοιχείο αυτής της Χώρας. Θα κινείται πλέον στο χώρο των «ΣΤΑΝ», Ελλαδιστάν! Λοιπόν, τι του ζητάμε -κύριοι-, να κάνει παραπάνω απ’ όσα μας κάνει και όσα θα μας κάμει, ακόμη;

Πρώτα-πρώτα, έχει μιά πανίσχυρη Κυβέρνηση με 48 υπουργούς. Μεταξύ αυτών υπάρχει ένας γιατρός, ο Παύλος ο Πολάκης, που άφησε τα γιδοπρόβατά του στον Ψηλορείτη της Μεγαλονήσου και (εξ)υπηρετεί την υγειά μας. Εχουν πέσει όλοι απανωτά να τον εξοντώσουν. Να τον φάνε. Δεν θα τα καταφέρουν όμως. οσοι αποπειράθηκαν, τώρα κείτονται σε 3 μ. βάθος τάφου! Δεν κατάλαβαν πως είναι Κρητικό παληκάρι και πως δεν τα βάζει κάτω! Δεν τους φθάνει που όταν ανοίξει ο στόμας του πρέπει να κλείνονται αυτιά και μύτες.

Εχει ένα Πάνο, ένα μπούλη! Πολλοί τον θεωρούν καμμένο. Τα φέρνει κάθε τόσο πάνω-κάτω. Μέγας κωλοτούμπας. Αλλά κι αν τον ακούσετε να φωνάζει στη Βουλή, τρέξτε να κρυφτείτε. Είναι ρήτωρ ακούραστος, αλλά και ανερμάτιστος.

Μήπως έχετε φθηνότερη ιδέα για τον Νίκο, τον Παπά. Αγιος Ανθρωπος όλοι υποκλίνονται σ’ αυτόν τον άνθρωπο του …Θεού. Καμία σχέση δεν έχει με τον Ρασπούτιν! Η Αγιοσύνη του έχει περάσει τα σύνορα της Ελλάδος.

Να ξεχάσουμε τον Ευκλείδη τον Τσακαλώτο; Προλαβαίνει και εκτός από την επίλυση των οικονομικών μας προβλημάτων, να ασχολείται πολύ και με την «συμβίωση». Τον ακολουθούν πολλοί και «πολλές»!

Επονται και πλείστοι άλλοι γνωστοί διακεκριμένοι Υπουργοί και Υπουργίνες. Ποιός θα ξεχάσει την κούκλα Γεροβασίλη, την κ. Τασία, την κ. Φωτίου, την Αχτσιόγλου, τον …απίθανο Κατρούγκαλο;

Τα άλλα, τα περί λαθρομεταναστών, τον ζυγό μιάς Ελλάδας στους Γερμανούς για 99 χρόνια, παιδεία με την σεξουαλική ενημέρωση και αλλοίωση της Ιστορίας, ανέγερσης τεμένους των Μουσουλμάνων, των φορολογικών ελαφρύνσεων, επαγγελματικών λουκέτων, κ.λπ., όλα πάνε καλά, όλα εξελίσσονται, όλα …υπέρ ημών.

Από Αιγαίο-Θράκη-Σκόπια-Τίρανα, έχουμε δραστηριότητες που θα έχουν εξελίξεις. Επομένως, να διατηρούμε την αισιοδοξία μας. Το 2080 θα μας βρουν καλύτερες ημέρες. Θα τα ξαναπούμε, όπως τα έχουμε πει πάρα πολλές φορές, χωρίς να μεσολαβεί κάτι καλύτερον.