Λίφτινγκ στο δρόμο Πόρος-Σκάλα-Ρατζακλί με παρέμβαση του Σταύρου Τραυλού

Στ. Τραυλός

Στα 2 εκατομμύρια ευρώ ανέρχεται το ποσό που εγκρίθηκε από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων για την ανακατασκευή του οδοστρώματος στο δρόμο Πόρος – Σκάλα – Ρατζακλί.

Αυτό έγινε μετά από πρόταση του αντιπεριφερειάρχη Κεφαλονιάς και Ιθάκης Σταύρου Τραυλού στο Περιφερειακό Συμβούλιο, με τροποποίηση του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, όπου δημιούργηθηκε κωδικός με την εγγραφή των δύο εκατ. Ευρώ του προϋπολογισμου έργου.

Η πρόταση του κ. Τραυλού εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία, ενώ την καταψήφισαν η Παράταξη της αξιωματικής αντιπολίτευσης ΑΝΑΣΑ και η Λαϊκή Συσπείρωση.

 

Πρόκειται για μια σημαντική εξέλιξη για την περιοχή, καθότι η παρέμβαση στο εν λόγω σημείο αποτελεί πάγιο αίτημα των κατοίκων και θα αναβαθμίσει σημαντικά την περιοχή.

Εξάλλου, από τον προϋπολογισμό των 7 εκατομμυρίων ευρώ από την ΠΙΝ που αφορά την χρηματοδότηση έργων στο οδικό δίκτυο της Κεφαλονιάς, τα 4 θα αφορούν τον δρόμο Αργοστόλι-Ληξούρι, τα 2, το δρόμο Πόρος-Σκάλα-Ρατζακλί και 1 εκατομμύριο παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο σε άλλα σημεία του νησιού.

Ο παραλιακός δρόμος Πόρος-Σκάλα