Λαμπρή Γιορτή του Ποδοσφαίρου απ’ την ΕΠΣΚΙ και κόψιμο πρωτοχρονιάτικης πίτας

Στην κατάμεστη αίθουσα του Mythos + estiasis στα Τραυλιάτα και με απόλυτη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο η μεγάλη Γιορτή του Ποδοσφαίρου, όπου η ΕΠΣΚΙ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της παράλληλα με τις καθιερωμένες βραβεύσεις.

Ηταν μια λαμπερή Γιορτή, έργο του προέδρου της Ενωσης κ. Θέμη Βαλσαμή, των μελών του Δ.Σ. της Ενωσης, αλλά και των κοριτσιών Χρύσας και Ειρήνης.

Παραβρέθηκαν εκπρόσωποι Σωματείων, παράγοντες, ποδοσφαιριστές, προπονητές και διαιτητές που είχαν την ευκαιρία να δουν τις βραβεύσεις τόσο των ομάδων, αλλά και των αθλητών εκτός ποδοσφαίρου για τις τεράστιες επιτυχίες τους σε παγκόσμιο επίπεδο, Βαγγέλη Γαλιατσάτο και Γεράσιμο Λιγνό.

Την πίτα ευλόγησε ο Μητροπολίτης κ. Δημήτριος με τους πατέρες Χαράλαμπο, Βασίλειο και Νικόλαο, ενώ τίμησε με την παρουσία της, την εκδήλωση και η πολιτική ηγεσία του νησιού.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η κοπή από τον Μητροπολίτη μας και το πρόεδρο της ΕΠΣΚΙ και μοιράστηκαν τα κομμάτια στους παρευρισκόμενους.

Τυχερός της βραδιάς, αφού σε αυτό έτυχε το τυχερό φλουρί, ο Μητροπολίτης κ. Δημήτριος, ο οποίος κέρδισε και το αναμνηστικό νόμισμα, της Αρχαίας Κράνης δώρο της Ενωσης.

Μεταξύ των άλλων παρέστησαν η βουλευτής κ. Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, ο δημάρχος Κεφαλονιάς κ. Αλέξανδρος Παρίσης, οι αντιπεριφερειάρχες κ. Παναγής Δρακουλόγκωνας και Τουρισμού της ΠΙΝ κ. Σπύρος Γαλιατσάτος, η π.σ. κ. Σουζάνα Πεφάνη, οι αντιδήμαρχοι Τουρισμού κ. Βαγγέλης Κεκάτος, Λειβαθούς κ. Ηλίας Κουρκουμέλης, ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ κ. Αγγελος Κωνσταντάκης, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ κ. Νίκος Ανουσάκης, οι δ.σ. κ.κ. Σπύρος Σαμούρης, Διονύσης Αραβαντινός, Νίκος Σκλάβος, Αντώνης Γεωργόπουλος, ο καθηγητής διαιτησίας και παρατηρητής Super league κ. Γεράσιμος Μαζαράκης και πολλοί άλλοι.

Εκλεκτοί προσκεκλημένοι, ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Ηλείας κ. Αρ. Κουλούρης και ο καθηγητής διαιτησίας κ. Χρ. Μάνθος.

Παρών στην γιορτή και ο πρώην αντιπρόεδρος της Ε.Π.Ο. και τέως πρόεδρος της Ενωσης κ. Βαγγέλης Μαζαράκης.

Υπήρξαν αρκετοί χαιρετισμοί, μετά το καλωσόρισμα και τον μικρό απολογισμό της χρονιάς που έφυγε, από τον πρόεδρο Θέμη Βαλσαμή και πολλές ευχές από όλους για μια καλή αθλητική χρονιά με υγεία και επιτυχίες.

Στη συνέχεια ακολούθησαν οι βραβεύσεις στους πρωταθλητές της περασμένης περιόδου, στους σκόρερ, στα παιδιά των Μικτών, σε Κεφαλονίτες ποδοσφαιριστές που διακρίνονται και τιμούν την Κεφαλονιά, εκτός νησιών και σε παγκόσμια πρωταθλήματα, Γεράσιμο Λιγνό και Βαγγέλη Γαλιατσάτο, την μικτή Νέων για την κατάκτηση του Πανιόνιου τουρνουά 2017, στους αριστούχους μαθητές των μικτών μας και στην πρωταθλήτρια Ελλάδας, ανδρική ομάδα Ποδοσφαίρου Άμμου 2017, Α.Ο. Κεφαλληνία.

Αναλυτικά οι βραβεύσεις στην γιορτή της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. ήταν οι παρακάτω:

1) Οι Πρωταθλητές 2016-2017

Α’ Κατηγορία: Α.Ο. Παλληξουριακός.

Β’ Κατηγορία: Α.Ο. Πρόννοι.

2) Οι πρώτοι σκόρερ

Α’ Κατηγορία: Πολλάκης Γεράσιμος.

Β’ Κατηγορία: Βαλεντής Αγγελος.

Κυπέλλου: Βουκελάτος Ιωάννης

3) Οι αποχωρήσαντες ποδοσφαιριστές λόγω ηλικίας από τις Μικτές Ομάδες της ΕΠΣΚΙ:

1) Σακκάτος Γεώργιος, 2) Αντωνίου Φίλιππος, 3) Σπαθής Γεράσιμος, 4) Συριάτος Μιχάλης, 5) Καππάτος Αριστείδης, 6) Τριανταφύλλης Άγγελος, 7) Παπαναστασάτος Χρήστος, 8) Καλαφάτης Ελευθέριος-Παναγιώτης, 9) Μπαλάσκας Παναγιώτης, 10) Κουρκουμέλης Χρήστος-Γεράσιμος, 11) Γεωργόπουλος Διονύσιος, 12) Γιαννάτος Αντώνιος, 13) Κατερέλος Φώτιος, 14) Καμπίτσης Ιωάννης, 15) Κονδάκης Δημήτριος, 16) Λαζαράτος Σπύρος, 17) Κουρκουμέλης Αιμίλιος, 18) Μαγδαληνός Δημήτριος, 19) Παπαδάκης Γεράσιμος, 20) Παπαδάκης Παντελεήμων, 21) Τανουσάι Νικόλα

4) Οι Αριστούχοι Μαθητές Ποδοσφαιριστές Μικτών Ομάδων Νέων-Παίδων, οι οποίοι συγκέντρωσαν την υψηλότερη βαθμολογία, τη σχολική περίοδο 2016-2017:

Παίδων: Πρέντζας Θεόδωρος, Μουρελάτος Χαράλαμπος, Σακκάτος Αθανάσιος, Τζωρτζάτος Αλέξανδρος.

Νέων: Καμπανός Ευθύμιος, Τρίκαρδος Κωνσταντίνος, Προσαλέντης Γεώργιος.

5) Η Μικτή Ομάδα των Νέων, Πρωταθλήτρια του 2ου Τουρνουά Ιονίων Νήσων

6) Ο Α.Ο. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑ, Πρωταθλητής Ελλάδος Ποδοσφαίρου Ανδρών Αμμου 2017.

7) Ο Γαλιατσάτος Ευάγγελος, για τις Παγκόσμιες και Πανευρωπαϊκές επιτυχίες του στην Άρση Βαρών

8) Ο Γεράσιμος Λιγνός, για τις επιτυχίες του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Para Swimming 2017

Τέλος έγινε και η απονομή των πτυχίων στους νέους διαιτητές των Σχολών Διαιτησίας της Ενωσής μας.

Συγχαρητήρια σε όλους με τις ευχές μας για καλή με υγεία και επιτυχίες χρονιά.