Ληξούρι: Το αδιαχώρητο στο σεμινάριο χορού του «Art of Dance»

Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο το σεμινάριο στους κοινωνικούς χορούς στο Ληξούρι από το ‘Art of Dance’.

Μετά την επανειλημμένη πρόσκληση από τους πολίτες του Ληξουρίου το ‘Art of Dance’ ανταποκρίθηκε διοργανώνοντας με ιδιωτική πρωτοβουλία, ένα διήμερο σεμινάριο με θέμα ‘Εισαγωγή στους κοινωνικούς χορούς’. Το ενδιαφέρον ήταν τόσο μεγάλο, ώστε οι μαθητές που συγκεντρώθηκαν ήταν πολύ περισσότεροι από το αναμενόμενο, με αποτέλεσμα να επικρατήσει το αδιαχώρητο και τις δυο ημέρες.

Διδάχθηκαν Latin, Ευρωπαϊκούς χορούς Tango, Waltz, Foxtrot αλλά και Αργεντίνικο Τάγκο και Polka, σύμφωνα με τα βιβλία και την ύλη του διεθνούς βηματολογίου καθηγητών χορού ISTD και IDTA από πιστοποιημένους επαγγελματίες καθηγητές των αντίστοιχων οργανισμών.

Οι συμμετέχοντες ήταν παιδιά δημοτικού, έφηβοι, ενήλικες όπου αγκάλιασαν το εγχείρημα, το διασκέδασαν και ανυπομονούν για το επόμενο σεμινάριο κοινωνικών χορών.

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε υπό την Αιγίδα της μοναδικής στην Κεφαλλονιά  ιδιωτικής ερασιτεχνικής Σχολής Χορού ‘Art & Style’ Dance School Όλγα Γαλιατσάτου Αναγνωρισμένη από το ελληνικό κράτος, αλλά και υπό την αιγίδα της ελληνικής χοροαθλητικής ομοσπονδίας και εκπαιδευτικού οργανισμού χορού IDO HELLAS.