ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗ «ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ» …ΣΤΟ ΘΕΟΦΙΛΟ!

Η ΜΕΤΑΦΟΡΆ των όσων είπε ο Θεόφιλος στη «ναυαρχίδα» της Ολιγαρχίας του είναι …λογοκριμένα με εξαφανισμένα ονόματα και χαρακτηρισμούς περί «γελοιοτήτων» για το σκάνδαλο με τις μάσκες!

Θ. Μιχαλάτος

Η γελοιότητα βέβαια αφορά όχι τα όσα αποκαλύπτονται και δείχνει πως τον ενοχλούν, αλλά τη λογοκρισία που έχει γίνει από τη «ναυαρχίδα» στη μακροσκελή προσπάθεια του Ολιγάρχη να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα με τις προμήθειες στα «δικά μας παιδιά»! Με μπόλικη φλυαρία και χοντροκομμένα ψέματα όπως ότι «έχει διαλυθεί η Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου και δεν υπάρχει Τμήμα Προμηθειών» επειδή λέει «έφυγε ο υπάλληλος που έκανε τις Προμήθειες στο Δήμο Κεφαλονιάς πήγε στο Ληξούρι» (!) προσπαθεί να δικαιολογήσει την ανικανότητα του να διοικήσει ξεχνώντας ότι 14 μήνες τώρα έχει κρατήσει για την πάρτη του τα οικονομικά του Δήμου (!). Ταυτόχρονα προκαλεί δικαιολογημένη οργή η προσπάθειά του να κουκουλώσει με γελοία επιχειρήματα το ΣΚΑΝΔΑΛΟ με τις μάσκες και τις άλλες αναθέσεις στα «δικά του παιδιά».

Ο υπάλληλος που λέει έφυγε όντως, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι «διαλύθηκε και η Οικονομική Υπηρεσία» όπως ισχυρίζεται ψευδέστατα και ότι «δεν υπάρχει Τμήμα Προμηθειών»! 

Λειτουργούν και υπάρχουν και τα στοιχεία από την ΔΙΑΥΓΕΙΑ το επιβεβαιώνουν εκθέτοντας το Θεόφιλο και αρμόδιο για τα Οικονομικά του Δήμου, που ή δεν ξέρει τι του γίνεται ή σκόπιμα με χοντρόειδή ψέματα και υποτιμώντας τους υπαλλήλους, ακόμα και απαξιώνοντάς τους για τα όσα προσφέρουν, προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αλλεπάλληλα σκάνδαλά του με τις αναθέσεις στα «δικά του παιδιά»…

Η αλήθεια των στοιχείων είναι αμείλικτη για τον δήμαρχο και για τα όσα ισχυρίζεται: 322 αναθέσεις προμηθειών έχουν γίνει στο Δήμο Αργοστολίου και 207 στο Δήμο Ληξουρίου σύμφωνα με την ΔΙΑΥΓΕΙΑ, ενώ για όλη την Κεφαλονιά από τον ενιαίο Δήμο έγιναν 552 αναθέσεις το 2018 και 434 το 2019 (μέχρι τον Αύγουστο)!

ΚΟΣΜΟ-ΠΟΛΙΤΗΣ