Λουγκάνο: Πετυχημένη παρουσία της Κεφαλονιάς

Με επιτυχία για τον Δήμο της Κεφαλονιάς ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της Διεθνούς Εκθεσης Τουρισμού, στο Λουγκάνο της Ελβετίας.

Σε επιτελική θέση το Εκθεσιακό Περίπτερο της Κεφαλονιάς, υπο την οργανωτική φροντίδα του προισταμένου τής Υπηρεσίας Τουρισμού του Δήμου Κεφαλονιάς κ. Σταύρου Κουρή Κορκού, συγκέντρωσε το μεγαλο ενδιαφέρον επισκεπτών και παραγόντων του Τουρισμού γιά τήν Κεφαλονιά.

Με την συμμετοχή τού προέδρου τής Ενωσης Ξενοδόχων Κεφαλονιάς και Ιθάκης κ. Γεράσιμου Τιμοθεάτου και αντιπροσωπεία Επαγγελματιών του Τουρισμού, μεταξύ των οποίων η κ. Βάσω Κουλουμπαρίτση απο τον χώρο της Εστίασης, ο κ. Γεράσιμος Αυγερινός απο τον χώρο τών Ταξιδιωτικών Γραφείων, η κ. Ελισάβετ Τραυλού απο τον δημιουργικο-κατασκευαστικό χώρο, η κ. Χριστίνα Πεφάνη απο το χώρο των Καταλυματιών, μοιράστηκε πλούσιο πληροφοριακό υλικό για το νησί, ενημερώνοντας για τις απείρου κάλλους φυσικές ομορφιές και για τις σημαντικές μορφές εναλλακτικού Τουρισμού που δραστηριοποιούνται.

Την επιμέλεια της αποστολής είχε ο αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Ευάγγελος Κεκάτος, ο οποίος μετάφερε πρόσκληση του δημάρχου Κεφαλονιάς κ. Αλέξανδρου Παρίση, σε παράγοντες του Τουρισμού και της ταξιδιωτικής δημοσιογραφίας να επισκεφθούν το νησί.

Δύο φωτό από την Κεφαλονίτικη αποστολή στο Λουγκάνο της Ελβετίας
Δύο φωτό από την Κεφαλονίτικη αποστολή στο Λουγκάνο της Ελβετίας

kek4