Λούκας: Να γιατί εμπιστεύομαι τον Ανουσάκη

Λούκας Νιφορατος

«Στο Κολυμβητήριο ας θυμηθούμε να μην ξεχνιόμαστε. Να γιατί εμπιστεύομαι τον Ανουσάκη». Αυτά τονίζει σε ανακοίνωση του ο Λούκας Νιφοράτος.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Πολύ χαιρέκακοι λοιδορούσαν την προσπάθειά μας όταν πάλευα με με μία δράκα ακόμα δημοτών της πόλης μας για την ίδρυση του Κολυμβητηρίου Αργοστολίου. Αυτό μας αναπτέρωνε εμένα και τους συνεργάτες μου και το ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ. Στα εγκαίνια παρεβρέθησαν όλοι, στα επόμενα προβλήματα λειτουργίας του “γλιστρούσαν” όλοι. Το κολυμβητήριο θα ζει για πολλές δεκαετίες για τα παιδιά του τόπου μας για τον πολιτισμό μας και για την ιστορία μας.

Από το 1957 Δικηγόρος Σταύρος Κοκκόλης Ρόκκος Βεργωτής, Παναγής Καραγιάννης ιδρύουν το Ναυτικό Όμιλο Αργοστολίου στο χώρο αυτό, όλοι οι Δημάρχοι, όλοι οι Νομάρχες, πρόεδροι Λιμενικών Ταμείων βοήθησαν σε οτιδήποτε τους εζητήθη αρκεί να ανθίσει ο αθλητικός πολιτισμός στον τόπο μας και άνθισε. Στην “Ολυμπιάδα 2004” η Ολυμπιακή Επιτροπή επέλεξε από όλη την Ελλάδα πέντε χώρους μεταξύ αυτών Κέρκυρα Κεφαλονιά και δημιούργησε ολυμπιακά κέντρα σε περίπτωση προβλήματος στο κέντρο στην Αθήνα κατασκευάζοντας με ολυμπιακές προδιαγραφές νέες εγκαταστάσεις. Και σήμερα έχουμε κατοίκους μας και μάλιστα πολιτευόμενους να θέλουν να καταστρέψουν αυτήν την όαση των παιδιών. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ, ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΑΣ ΕΡΩΤΗΣΑΝ αλλά αυτή η υπέρτατοι εμπνευστές νομίζουν ότι μπορούν να κάνουν ότι θέλουν μόνοι τους, εμείς θα αντισταθούμε. Και φυσικά εμπιστεύομαι τον Νίκο Ανουσάκη, ένα παιδί που έχει ζήσει όλη την περιπέτεια του Ν.Ο.Α., και φυσικά κατεβαίνω μαζί του στις εκλογές γιατί είναι ο μόνος που μπορεί να κερδίσει και να αναπνεύσει η κοινωνία μας.

Λουκάς Νιφοράτος

– Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος

με την παράταξη “ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ” με

επικεφαλής τον Νίκο Ανουσάκη