ΛΥΠΟΥΜΑΙ!!!

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΗΣ ΣΙΜΩΤΑΣ
Οικονομολόγος Διεθνών Εμπορικών Συναλλαγών

ΛΥΠΟΥΜΑΙ!!

ΤΟΥΤΟ το ψύχος που “επέδραμε”, τόσο απειλητικό και σε κάθε γωνιά της Χώρας μας, επ’ουδενί έπρεπε να δημιουργεί μόνο …”τοπία θαυμαστού φυσικού κάλλους” για τους λίγους προνομιούχους των Ελλήνων, που διαθέτουν το δέον ρευστόν, προκειμένου να αντιμετωπίσουν το αφόρητο κρύο, τον επικίνδυνον “εχθρό”!

ΕΠΡΕΠΕ να παρέχει “τροφή” ανεξάντλητη για σκέψη, για κατανόηση, για αντίληψη, ως προς την θλιβερή κατάσταση των εκατοντάδων χιλιάδων συνανθρώπων μας-οικογενειαρχών, οι οποίοι δεν έχουν τα μέσα, τις “σφαίρες” άλλως πως, για να προστατεύσουν τα παιδιά και τα εγγόνια τους, από αυτόν τον επιμόνωςπροελαύνοντα “εχθρό”!

ΜΟΝΑΔΙΚΑ “πυρομαχικά” γι’αυτούς, τους έτσι υποφέροντες συνανθρώπους μας, σε αυτόν το “πόλεμο” κατά του Πολικού ψύχους, οι “σφαίρες” του, δεν είναι άλλα από τα μέσα ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ του ιδίου και της οικογενείας του! “ΣΦΑΙΡΕΣ” τις οποίες, η συνολική, των πολλών τελευταίων ετών ΚΑΤΑΝΤΙΑ μας, με την …80% φορολόγησή τους, παρά το όποιο, για όποιους, μικρό βοήθημα, εν πολλοίς, ΔΕΝ μπορούν να προμηθευθούν! ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ! Τα υπόλοιπα, τα “πως” και τα “γιατί” τα άλλα, τα συνήθη,τα “μονόπλευρα” και τα…ανεξάντλητα, ΔΕΝ ωφελούν!!!