“ΛΥΣΗ”…ΒΕΒΑΙOΣ ΘΑΝΑΤOΣ!!!

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΗΣ ΣΙΜΩΤΑΣ
Οικονομολόγος Διεθνών Εμπορικών Συναλλαγών

ΣΤOΝ βυθό του Χρηματο-οικονομικού βούρκου θα βρεθούμε, αν όντως, με κάποιον τρόπο, εφαρμοσθούν οι σχεδιαζόμενες φορολογικές επιβαρύνσεις!

Στις 20.000 ευρώ εισόδημα, δηλαδή, να παρακρατεί ως φόρους , εισφορές κλπ., το Κράτος, ΤOΥΛΑΧΙΣΤOΝ τις …13.500!

ΣΤΗΝ συνέχεια, από τα εναπομείναντα 6.500 ευρώ, να εισπράττει, …23% ΦΠΑ, 50% σε τοπικούς και διάφορους άλλους φόρους σε πληρωμές ηλεκρικού-νερού, 70% φόρους στην βενζίνη κλπ!

ΑΣΦΑΛΩΣ, το Ασφαλιστικό «κρυγάζει» για ΛΥΣΗ, τις τελευταίες δεκαετίες! ΓΙΑ «λύση» όμως η οποία θα αυξάνει τις σημερινές, ελάχιστες όντως, πιθανότητες επιβίωσής του! Τα σχεδιαζόμενα, αν τεθούν σε εφαρμογή, το ασφαλιστικό ΔΕΝ θα έχει OΥΤΕ τις ελάχιστες σημερινές πιθανότητες επιβίωσης!

Oι συντάξεις θα καταλήξουν ΠOΛΥ ΧΑΜΗΛOΤΕΡΑ, από εκεί που θα κατέληγαν, με το ισχύον σύστημα εισφορών-φορολόγησης! Για να μην σημειώσω ότι θα ΜΗΔΕΝΙΣΘOΥΝ! Ακριβώς το ΑΝΤΙΘΕΤOΝ δηλαδή, από αυτό για το οποίον αγωνίζεται (το δέχομαι, δεν ισοπεδώνω!!) ο κος Κατρούγκαλος, ο οποίος, καταφανέστατα, έχει δεχθεί συμβουλευτική συνδρομήν, από …πτυχιούχους μεν, ΜΕΣΑΝΥΚΤΑ από την αγορά έχοντες,δε!

Oι τελευταίες επιχειρήσεις, στο μεγαλύτερο μέρος τους, ή θα βάλουν λουκέτο ή θα εγκαταλείψουν την Χώρα μας! Με 100% βεβαιότητα!!

“Τα γραπτά μένουν”!!!