Λύση συνεργασίας με τον προπονητή Ανδρέα Χάιδα

Η Διοίκηση του ΝΕΟΛ ανακοινώνει την κοινή συνεναίσει λύση της συνεργασίας της με τον βοηθό προπονητή Ανδρέα Χάιδα.

Ο Ανδρέας υπήρξε μέλος της οικογένειας του ΝΕΟΛ για 7 χρόνια και η συμβολή του στην ανοδική πορεία που σημείωσε η ομάδα τα τελευταία χρόνια ήταν σπουδαία.

Μαζί του γιορτάσαμε σημαντικές διακρίσεις όπως η κατάκτηση των πρωταθλημάτων της Α2 και Α1 ΕΣΚΑΗ, η παραμονή στη Γ Εθνική και φυσικά η φετινή άνοδος στη Β’ Εθνική.

Ανδρέα, σε ευχαριστούμε θερμά για την άψογη συνεργασία που είχαμε από την πρώτη στιγμή που βρέθηκες στο τεχνινό επιτελείο της ομάδας και σου ευχόμαστε ολόψυχα κάθε προσωπική και επαγγελματική επιτυχία!

  • Ξεκίνησαν από την Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου και συνεχίζονται οι εγγραφές στα τμήματα της Ακαδημίας Μπάσκετ του ΝΕΟΛ για την αγωνιστική περίοδο 2020- 2021.

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να προσέρχονται καθημερινά στο Κλειστό Γήπεδο Ληξουρίου από τις 16.00 – 20.00 για πραγματοποιήσουν τις εγγραφές των μικρών αθλητών.

Ευχαριστούμε όλους όσους έχουν στηρίξει όλα αυτά τα χρόνια την Ακαδημία του Συλλόγου μας και υποσχόμαστε πως θα προσπαθήσουμε για ακόμη μια σεζόν να φανούμε αντάξιοι αυτής της εμπιστοσύνης.

Καλή σεζόν σε όλους τους μικρούς μας φίλους!

Εκ του Δ.Σ. του ΝΕΟΛ