Μάκης Ραυτόπουλος: «Ο επιτυχημένος Δήμος δεν είναι θεωρίες, αλλά έργα»

Μ. Ραυτόπουλος

“Για μένα επιτυχημένος Δήμος δεν είναι θεωρίες, αλλά με έργα να καλυτερεύσει η καθημερινότητά μας, να φέρουμε λίγο παραπάνω τουρισμό, να δημιουργήσουμε νέες δουλειές για τα παιδιά μας και να επωφελούμαστε όλοι από τα έσοδα του Δήμου μας, καταμερίζοντάς τα ισομερώς και στις τρεις Δημοτικές Ενότητες: Πυλάρου-Σάμης-Ερρίσου!”.

Αυτό τόνισε προχθές ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Γεράσιμος Ραυτόπουλος για το Νέο Δήμο Σάμης με το Συνδυασμό «Ανοιχτοί Ορίζοντες» του Στέλιου Σπαθή, κατά την παρουσίαση των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων της Δημοτικής Ενότητας Πυλάρου, που έγινε στο Πολιτιστικό Κέντρο στην Αγία Ευφημία.

Κατά την τοποθέτησή του ο κ. Ραυτόπουλος ανέφερε:

Νομίζω ότι με γνωρίζετε τόσο από τον πατέρα μου Παναγή όσο και από την δουλειά μου στις ασφάλειες στην Υδρόγειο ασφαλιστική, καθώς και από την τουριστική επιχείρηση που διατηρώ στην Αγία Ευφημία τα τελευταία 25 χρόνια και την οφείλω στον πατέρα μου που την ξεκίνησε 22 χρόνια πριν από εμένα!

Θεώρησα υποχρέωσή μου, μόλις ψηφίστηκε η διάσπαση του δήμου Κεφαλονιάς, να αποδεχτώ την πρόταση του φίλου Στέλιου Σπαθή και να σταθώ στο πλευρό του σαν απλός εργάτης του νέου δήμου μας, που αποτελείται από την Πύλαρο, την Έρρισο και την Σάμη. Τρείς περιοχές που υπεραγαπώ κι έχω πολλούς φίλους και συμμαθητές με τους οποίους φοιτήσαμε μαζί στο γυμνάσιο και λύκειο Σάμης και μάλιστα αρκετοί από αυτούς είναι και υποψήφιοι!

Είναι η ευκαιρία μας με αυτή την καλή ομάδα του Στέλιου Σπαθή να πάρουμε τον δήμο μας στα χέρια μας ώστε η καθημερινότητα μας να εξαρτάται από εμάς και μόνο εμάς!

Γενικά τα άτομα που απαρτίζουν τον συνδυασμό μας είναι επιτυχημένοι επαγγελματίες που γνωρίζουν από διοίκηση και διαχείριση χρημάτων καθώς επίσης έχουμε και αρκετούς επιστήμονες.

Σας υπόσχομαι ότι από τους πρώτους μήνες θα φανεί η διαφορά σε όλες τις περιοχές του δήμου μας.

Μπορεί στην αρχή με μικρές παρεμβάσεις μέχρι να δούμε την οικονομική κατάσταση του δήμου που θα παραλάβουμε από τον πρώην ενιαίο δήμο Κεφαλονιάς!

Πιο συγκεκριμένος θα είναι τις επόμενες ημέρες ο Στέλιος Σπαθής που θα παρουσιάσει το πρόγραμμά μας, αφού πρώτα ακολουθήσει διάλογος με εσάς!

Αυτό που μπορώ με σιγουριά να σας πω είναι ότι για μένα επιτυχημένος δήμος δεν είναι θεωρίες αλλά με έργα να καλυτερεύσει η καθημερινότητά μας, να φέρουμε λίγο παραπάνω τουρισμό, να δημιουργήσουμε νέες δουλειές για τα παιδιά μας και να επωφελούμαστε όλοι από τα έσοδα του δήμου μας καταμερίζοντάς τα ισομερώς και στις τρείς δημοτικές ενότητες: Πυλάρου-Σάμης –Ερρίσου!

Με εκτίμηση

Γεράσιμος Ραυτόπουλος

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλός

Δημοτικής Ενότητας Πυλάρου