Μάκης Τσέλιος, ο Θιακός μόδιστρος εκμυστηρεύεται

Ο Μάκης Τσέλιος είναι σχεδιαστής μόδας. Γεννημένος στην Ιθάκη, φεύγει από το νησί του για να μεγαλώσει στον Πειραιά.

Σε ηλικία 25 ετών αποφασίζει να ασχοληθεί με την μόδα, θέτοντας τα θεμέλια μιας λαμπερής καριέρας. Οι συλλογές του καλύπτουν όλες τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας, ενώ οι ξένοι τολμούν να τον χαρακτηρίσουν ως τον ελληνικό Valentino.

Σήμερα ο Μάκης Τσέλιος συνεργάζεται με μεγάλες βιομηχανίες και δημιουργεί μοναδικές σειρές προϊόντων, από ρούχα και αξεσουάρ για άνδρες και γυναίκες μέχρι λευκά είδη για το σπίτι. Ξενοδοχειακές, αεροπορικές και ναυτιλιακές επιχειρήσεις του έχουν αναθέσει επίσης το σχεδιασμό και την δημιουργία στολών για το προσωπικό τους, ενώ στο ατελιέ του δημιουργεί την συλλογή του υψηλής ραπτικής και νυφικών MAKIS TSELIOS Haute Couture.

O Μάκης Τσέλιος αποσύρεται και παραδίδει σκυτάλη στην ηθοποιό- ανιψιά του Ελισάβετ Μουτάφη

Ο διάσημος μόδιστρος ετοιμάζεται να παραδώσει το ατελιέ και την επιχείρησή του στην κόρη της αδερφής του που υπεραγαπάει. Ο Μάκης Τσέλιος είπε σχετικά:  «Ήρθε η στιγμή η καινούργια γενιά να αναλάβει κάποια πράγματα… Για αυτό έχω επιφορτίσει αλλά με πολύ αγάπη την ανιψιά μου την Ελισάβετ Μουτάφη, χωρίς βέβαια να χάνει τίποτα από τη δουλειά της που την αγαπάει πολύ, αλλά σε συνδυασμό με εμένα και τη μητέρα της θέλουμε να αναλάβει αυτήν τη δουλειά που έχουμε κάνει με αγάπη».

Στη συνέχεια συμπλήρωσε ο Μάκης Τσέλιος: «Δε θα αποσυρθώ, αλλά πρωτοβουλίες θέλω να έχει η Ελισάβετ» δήλωσε, λέγοντας πως η ηθοποιός ασχολείται ήδη με το σχέδιο μόδας, ενώ ο ανιψιός του, Κωνσταντίνος Μουταφτσής (έχει κρατήσει το επώνυμο της οικογένειας του) που, επίσης, είναι ηθοποιός ασχολείται με την εταιρεία του.

“Δεν εγκαταλείπω τη μόδα. Έχω δύο κλειδιά, το ένα το έδωσα στην ανιψιά μου και το άλλο το κρατώ εγώ. Όχι, δεν ξόφλησα, κανενός σχεδιαστή η καριέρα δεν τελειώνει, ποτέ. Η Ελισάβετ θα ασχοληθεί με το κομμάτι του ατελιέ υψηλής ραπτικής όπου θα είναι μαζί με τη μητέρα της που ήταν πολλά χρόνια κοντά μου και εγώ”, είπε για την ηθοποιό.

Θα συναντηθούμε ξανά με τον Billy Bo

“Θέλω να ξεχνάω τις δύσκολες στιγμές. Φεύγοντας ο Βασίλης (Billy Bo) π.χ. σκέφτηκα ότι πάει ένα μεγάλο ταξίδι και ότι κάπου θα συναντηθούμε. Είχα χτίσει έναν τοίχο ψηλό για να μην αντιλαμβάνεται τι σκέφτεται ο κόσμος γι’ αυτόν, και είμαι ευτυχισμένος πολύ που το έκανα αυτό. Ούτε καθρέφτες δεν είχαμε στο σπίτι. Γι’ αυτό σου λέω ότι έχω περάσει από την εποχή του Aids στον κορωνοϊό”.

Με ενδιαφέρει να συνεργαστώ με το GNTM

“Γερνάω με ευπρέπεια” είπε ο σχεδιαστής που αποκάλυψε την ηλικία του ότι είναι 74 ετών, ενώ όπως είπε θα τον ενδιέφερε μία πρόταση για τη θέση του κριτή στο GNTM αλλά και ότι βλέπει θετικά πως θα υπάρχουν αγόρια στο ριάλιτι που ετοιμάζεται.

Έχασα έναν φίλο μου από κορωνοϊό

«Είμαι κλεισμένος μέσα στο σπίτι γιατί είμαι τρομοκρατημένος από τον κορωνοϊό λέει ο Μάκης Τσέλιος.  Έχω κάνει τη μεγαλύτερη καραντίνα της ζωής μου. Είμαι από τον Φεβρουάριο, αν εξαιρέσεις 20 μέρες τον Ιούνιο στη Μύκονο και 10 τον Σεπτέμβρη που δεν υπήρχε κόσμος. Οι διακοπές μου ήταν στο σπίτι μου μόνο. Δεν κάνω παρέα κανέναν. Μόνο με τον γιατρό μου τον καρδιολόγο και τη φίλη μου την πνευμονολόγο και με ανθρώπους που έχουν κάνει τεστ. Όσο για το σεξ… χαιρετίσματα!», λέει χαρακτηριστικά ο Μάκης Τσέλιος.

«Έχασα έναν φίλο μου σε ηλικία 42 ετών από κορωνοϊό στη Γαλλία και δεν είχε κανένα νόσημα. Ήταν υγιέστατος. Μίλησα μια φορά μαζί του στο κινητό και έζησε δεκαέξι μέρες. Δυστυχώς, νομίζω τους άνδρες τους πειράζει πιο πολύ», κατέληξε ο μόδιστρος.

enimerotiko.gr