«Μένουμε σπίτι για να έχουμε την υγειά μας»

Της Markella Sharaiha

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος είναι ο πρωταγωνιστής του νέου σποτ που καλεί τον κόσμο να μείνει στο σπίτι του.  Το βίντεο με τις οδηγίες το έδωσε στη δημοσιότητα η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας. Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής απευθύνεται στον κόσμο και του ζητάει να αποφύγει τις συναθροίσεις, ενώ αναφερόμενος στις γιαγιάδες και τους παππούδες τους ζητάει να αποφεύγουν να κρατήσουν στο σπίτι τους τα εγγόνια τους, ενώ σε όσους έχουν συμπτώματα να επικοινωνούν με τον γιατρό τους για οδηγίες.

Σπύρος Παπαδόπουλος: “Μένουμε σπίτι για να έχουμε την υγεία μας”

«Όχι όχι μην επιμένεις εγώ θα μείνω μέσα, Όσο ο ιός κυκλοφορεί έξω, εγώ μένω μέσα. Παιδιά τα πράγματα είναι σοβαρά, κλείνουμε τη πόρτα τον κορονοϊο και μένουμε σπίτι όσο περισσότερο μπορούμε και κυρίως εσείς γιαγιάδες και παππούδες. Μένετε στο σπίτι και ακούστε προσεκτικά τι θα σας πω. Πρώτον, όχι κοινονικότητες αριστερά και δεξιά. Δουλειές, συναθροίσεις, ασπασμοί και χαιρετισμοί με ευλαβική προσοχή. Δεύτερον, όχι babysitting στα εγγόνια. Είναι δύσκολο, αλλά πρέπει να γίνει. Τρίτον, στο πρώτο σύμπτωμα βήχα ή πυρετό, μένουμε σπίτι και παίρνουμε αμέσως τηλέφωνο τον γιατρό μας. Μένουμε μέσα για να έχουμε όλοι την υγεία μας».

Το βίντεο κοινοποίησε ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος έγραψε το εξής μήνυμα: «Μένουμε σπίτι για να έχουμε την υγειά μας».

https://www.facebook.com/100000733151204/videos/3235792126455194/

(travelgirl.gr)