Μέχρι τις 7 μ.μ. απόψε οι υποψηφιότητες για τη ΝΟΔΕ της Νέας Δημοκρατίας

Τζ. Γρουζή

Λήγουν σήμερα και ώρα 7 μ.μ. οι καταθέσεις υποψηφιοτήτων για την προεδρία της τοπικής Νομαρχιακής Επιτροπής (ΝΟΔΕ) της Νέας Δημοκρατίας.

Μέχρι αργά χθες βράδι, η μόνη υποψηφιότητα που είχε κατατεθεί ήταν αυτή της τ. αντιπεριφερειάρχου Τζόγιας Γρουζή, ενώ υπήρχαν πληροφορίες ότι πρόκειται να καταθέσει υποψηφιότητα και η πολιτευτής-δημοσιογράφος Γιάννα Κουλουμπή.

Ο μέχρι πρότινος πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αντώνης Κατσιγιάννης δεν θα μετέχει τν εκλογών, καθώς έχει δηλώσει πριν από αρκετό καιρό ότι δεν θα θέσει υποψηφιότητα.

Οι καταθέσεις υποψηφιοτήτων για τη ΝΟΔΕ γίνονται στο Επιμελητήριο, όπου απόψε θα γίνει και η επίσημη ανακήρυξη των υποψηφιοτήτων από τη Νομαρχιακή Εφορευτική Επιτροπή της Ν.Δ. (ΝΕΦΕ).

Οι εκλογές θα γίνουν στις 13 Μαΐου.

H κ. Τζόγια Γρουζή
H κ. Γιάννα Κουλουμπή

Πως θα γίνουν οι εκλογές της Νέας Δημοκρατίας


Η Νομαρχιακή Εφορευτική Επιτροπή (Ν.Ε.Φ.Ε.) ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ σας ενημερώνει για τις διαδικασίες που προβλέπονται σχετικά με τη διενέργεια των εσωκομματικών εκλογών των οργανώσεων της Πανελλαδικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στις 13 Μαΐου 2018 που αφορούν την κατάθεση υποψηφιοτήτων.

Σε πρώτη φάση, σύμφωνα με τη Βασική Εγκύκλιο για τη διενέργεια των εσωκομματικών εκλογών 2018 με αριθμ. πρωτ. 524/19-3-2018, συγκροτήθηκαν οι Δημοτικές Εφορευτικές Επιτροπές (ΔΗΜ.ΕΦ.Ε.) υπό την εποπτεία των οποίων διεξάγεται η εκλογική διαδικασία στις Δημοτικές Τοπικές Οργανώσεις που υπάγονται στην οικεία Νομαρχιακή Οργάνωση. Οι ΔΗΜ.ΕΦ.Ε που συγκροτήθηκαν είναι οι εξής : ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ, ΠΑΛΙΚΗΣ, ΕΛΕΙΟΥ-ΠΡΟΝΝΩΝ, ΙΘΑΚΗΣ.

Σχετικά με τη διαδικασία κατάθεσης υποψηφιοτήτων (ημερομηνίες, τόπος, δικαιολογητικά) στη Ν.Ε.Φ.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ και στις κατά τόπους ΔΗΜ.ΕΦ.Ε. σας ενημερώνουμε τα εξής:

Ι) Οι δηλώσεις υποψηφιότητας για την εκλογή στα αξιώματα του Προέδρου της Νομαρχιακής Οργάνωσης, των μελών της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής, του Προέδρου της ΔΗΜ.Τ.Ο. και των Συνέδρων θα υποβάλλονται στη Νομαρχιακή Εφορευτική Επιτροπή (Ν.Ε.Φ.Ε.) ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ.

II) Οι δηλώσεις υποψηφιότητας για την εκλογή στα αξιώματα των μελών της ΔΗΜ.Τ.Ε. θα υποβάλλονται στην αρμόδια ΔΗΜ.ΕΦ.Ε.

Όλες οι δηλώσεις υποψηφιοτήτων, είτε προς τη Ν.Ε.Φ.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ  είτε προς τις αρμόδιες ΔΗΜ.ΕΦ.Ε. (Ι,ΙΙ), θα υποβάλλονται στον χώρο του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς και Ιθάκης, Λεωφόρος Βεργωτή, αριθμ. 131 (1ος όροφος) – Αργοστόλι.

Οι ημερομηνίες υποβολής είναι: από την Τετάρτη, 25 Απριλίου 2018 μέχρι την Παρασκευή 27 Απριλίου 2018.

Οι ώρες υποβολής είναι: την Πέμπτη 26 Απριλίου 2018 τις ώρες 17:30 -19:30 και την Παρασκευή 27 Απριλίου 2018 τις ώρες 17:00-19:00 στον παραπάνω χώρο του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς και Ιθάκης.

Παράλληλα, αξίζει να επισημανθεί ότι όσοι υποψήφιοι θέλουν να ενημερωθούν διεξοδικά σχετικά με τα δικαιολογητικά κατάθεσης υποψηφιοτήτων (έντυπα, υπεύθυνη δήλωση, αποδεικτικό κατάθεσης για τη συμμετοχή στις εκλογές στο λογαριασμό της Ν.Δ., κ.λπ.) είναι δυνατόν είτε να τηλεφωνούν στα τηλέφωνα των μελών της Ν.Ε.Φ.Ε. που βρίσκονται στο τέλος της ανακοίνωσης κάθε απόγευμα από 18.30 έως 20.00 είτε να επισκεφθούν την επίσημη ιστοσελίδα του Κόμματος www.nd.gr (Εσωκομματικές Εκλογές).

Σημαντική Σημείωση: Όσοι/όσες μέχρι σήμερα δεν έχουν καταβάλει την οικονομική συνδρομή του έτους 2018, προκειμένου να ασκήσουν το δικαίωμα του εκλέγειν, θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση για χορήγηση ή ανανέωση κάρτας μέλους, έως τις 04 Μαΐου 2018, εφόσον εξοφλήσουν το ποσό της οικονομικής συνδρομής ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά.

Είναι αυτονόητο ότι εάν κάποιος/α δεν έχει εγγραφεί ή δεν έχει ανανεώσει την κάρτα μέλους ηλεκτρονικά έως τις 04 Μαΐου 2018, δεν θα είναι εφικτό να ψηφίσει την ημέρα της ψηφοφορίας που θα διεξαχθεί στις 13 Μαΐου 2018.

Η ηλεκτρονική διεύθυνση όπου γίνεται η χορήγηση ή ανανέωση κάρτας μέλους είναι η εξής: https://my. nd.gr/

Ωστόσο, για τη διευκόλυνση των παλαιών ή νέων μελών μας σχετικά με την ηλεκτρονική υποβολή της οικονομικής συνδρομής, σας ενημερώνουμε ότι καθημερινά μπορείτε να επικοινωνείτε με το τμήμα μηχανογράφησης της Ν.Δ. στο τηλ. 210444222 (από 25 Απριλίου έως 04 Μαΐου 2018 που ολοκληρώνεται η ηλεκτρονική υποβολή).

Κλείνοντας, σας ενημερώνουμε ότι μετά από την κατάθεση των υποψηφιοτήτων η Ν.Ε.Φ.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ  θα εκδώσει νέο Δελτίο Τύπου σχετικά με τους χώρους όπου θα διενεργηθεί η ψηφοφορία στις 13 Μαΐου 2018.

Ν.Ε.Φ.Ε.

ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ


Ν.Δ.: «Ιόνιες Ημέρες Ανάπτυξης»


Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ σε συνεργασία με τη ΝΟΔΕ Ζακύνθου, τη ΝΟΔΕ Κεφαλονιάς και Ιθάκης, τη ΝΟΔΕ Λευκάδας και τη ΝΟΔΕ Κέρκυρας διοργανώνει τις «ΙΟΝΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ».

Συζητώντας με τους Κοινωνικούς Εταίρους και τους Επιστημονικούς Φορείς των Νησιών διαμορφώνουμε την πρόταση του κυβερνητικού προγράμματος της ΝΔ για τα Ιόνια Νησιά.

Τα τέσσερα (4) Συνέδρια που έχουν προγραμματιστεί είναι τα εξής:

ΖΑΚΥΝΘΟΣ

28 Απριλίου 2018

Πνευματικό Κέντρο Ζακύνθου

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

6 Μαΐου 2018

Mediterranee Hotel

ΛΕΥΚΑΔΑ

11 Μαΐου 2018

Πνευματικό Κέντρο Λευκάδος

KΕΡΚΥΡΑ

20 Μαΐου 2018

Corfu Holiday Palace Hotel