Μαγευτική Μουσικοχορευτική παράσταση από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγ. Ειρήνης “Το Αράκλι” στον Πόρο

Σε κλίμα ενωτικό, με ενθουσιασμό, με πλήθος κόσμου μετά από την άρση φέτος της καραντίνας και κάτω από τα αστέρια του Πολιτιστικού Κέντρου Πρόννων “Γεράσιμος Πεντόγαλος” στον Πόρο της Κεφαλονιάς μας  πραγματοποίησε το Σαββατόβραδο ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Ειρήνης “Το Αράκλι” μια πραγματικά μαγευτική Μουσικοχορευτική παράσταση με τίτλο “Αχ πατρίδα μου γλυκιά!”.

Η σπουδαία αυτή μουσικοχορευτική παράσταση, η οποία συμπεριλάμβανε και στοιχεία θεατρικά, ένωσε στους συντελεστές και στο ενθουσιώδη κοινό άτομα όλων των ηλικιών!

Ακόμα και στις μουσικοχορευτικές παραστάσεις, οι οποίες ξεκίνησαν φυσικά από την Κεφαλονιά, συμπεριλάμβαναν επίσης χορούς και μουσική από όλα τα άκρη της Ελλάδας όπως την Τήλο, την Θάσο, την Ήπειρο, την Πάρο, την Δυτική Θράκη και τέλος την Φλώρινα!

Την εκδήλωση συνόδευσε μουσικά το υπέροχο και ακούραστο παραδοσιακό μουσικό σχήμα “Πεντάηχον!”

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την λεγόμενη  “Περατζάδα” των καλλιτεχνών και χορευτών στους δρόμους και την Κεντρική Πλατεία του Πόρου της Κεφαλονιάς μας. Τελείωσε με την ομιλία του Δημάρχου Αργοστολίου Θεοφίλου Μιχαλάτου ο οποίος σε κλίμα ενωτικό κάλεσε τον επί 10 χρόνια Πρόεδρο των Πολιτιστικών του Δήμου Κεφαλονιάς Άγγελο Κωνσταντάκη να μιλήσει ευχαριστώντας τον!

Από τους επίσημους παραβρέθηκε επίσης ο Πρόεδρος του Πόρου Οδυσσέας Γαλιατσάτος, ο Πρόεδρος του ΕΔΑΚΙ Αργύρης Γαβριελάτος και ο Αντιπρόεδρος του Γηροκομείου Αργοστολίου Αριστοτέλης Μπατιστάτος!

Τέλος, αποτέλεσε κοινή ευχή όλων να πραγματοποιηθεί και του χρόνου μια ακόμη θαυμάσια μουσικοχορευτική παράσταση από τον δραστήριο Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίας Ειρήνης “Το Αράκλι!”