Μεγάλη αχαριστία

Γράφει ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΒΑΓΓΕΛΑΤΟΣ
τ. Δήμαρχος

Παραπονιομαστε κυρίως οι συνταξιούχοι και οι μισθωτοί, πως μας έκοψε τις συντάξεις ο Κατρούγκαλος (Δεν θα κοπούν…) και η γνωστή απατεωνοσυμμορία του συνονθυλεύματος της Λεγεώνος του Συριζανέλ!

Oταν έχουμε την δυνατότητα να τρώμε ψωμί, μακαρόνια και όσπρια -ειδικά αυτά που έχουν σίδηρο- και δεν σκεφτόμαστε τους ανώνυμους, θανόντες αυτοκτονούντες από οικονομικά και διατροφικά προβλήματα, δείχνουμε ή όχι ασυνήθιστη αχαριστία;
Δεν σκεφτόμαστε τους εκατοντάδες χιλιάδες νέων μας επιστημόνων και μη που σπεύδουν στο εξωτερικό για να εξασφαλίσουν μιά ζωή και αποφεύγουν δηλαδή στην Πατρίδα, τον τίτλο του ανέργου ζητιάνου, ταπεινωμένου ανθρώπου;
Εάν μπορούσε κάποιος να συλλάβει το μέγεθος της καταστροφής της Χώρας μας που παρόντος και για 99 χρόνια μετά (περάσαμε όμως 400 χρόνια με τους Τούρκους), σίγουρα θα έσπευδε να εξασφαλίσει δικαιωματικά μία θέση στο Δρομοκαϊτειον Μέγαρον, αν υπήρχε κενή!
Και όμως -αντ’ αυτού- έχουμε τη δύναμη- Ελληνες γαρ-, και δεχόμεθα αντιμετωπίζουμε, αντιπαρερχόμεθα, εξευτελιζόμεθα, χλευαζόμεθα …«Βρωμοέλληνες» από ΓερμανοΝαζί χωρίς την πλέον ενδεδειγμένη αντίδραση! Καμία σχεδόν αντίδραση.
Δεν είναι ανάγκη να είσαι γιατρός για να βρεις την αιτία. Oσα στρατεύματα και αν παρατάξαμε εμείς οι εντελοδόχοι του Δ’ Ράιχ, ως Συριζανέλ, θα ηττηθούμε στα σίγουρα! Και μην αναζητείτε την επέμβαση της Παναγίας, επειδή πήγε στο Αγιο Oρος ο πρωθυπουργός μας. Oι δυνάμεις του Βορά θα κινηθούν αστραπιαίως, θα μας κατατροπώσουν και εμείς θα τραπούμε εις φυγήν από χωρίον εις χωρίον.
Πως τον αντέχει -αυτό το γιο-, τον πρωθυπουργό μας αυτή η χώρα;
H απάντηση είναι απλή: Χορός εκατομμυρίων -νέο αίμα- θα εισρεύσει στην αγορά, θα γίνει αυτομάτως ανάκαμψη και ανάπτυξη -που έχει ξεκινήσει πριν από …6 χρόνια, και θα φθάσει μέχρι την Κίνα.
Τι εν αν μεν τσιν τσουν τσα… Τσάοοο….