Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση του ΟΚΑΠ για τον σακχαρώδη διαβήτη

Γερ. Παπαναστασάτος

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση του Οργανισμού Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Παιδείας του Δήμου Κεφαλλονιάς με θέμα: «Σακχαρώδης Διαβήτης – Πρώτες Βοήθειες», που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων « ΚΗΦΗ», το Σάββατο 10 Ιουνίου 2017 στη Δ. Ε Πυλάρου. 

Το πρόγραμμα περιελάμβανε σχετικές ομιλίες από διακεκριμένους ιατρούς , τον κ. Π. Καραγιάννη – Παθολόγο, τον κ. Α. Ζαπάντη – Χειρουργό, επίδειξη και πρακτική σε θέματα Πρώτων Βοηθειών από τον κ. Σακαλή Δ/ντή ΔΙΕΚ και την κ. Β. Κοκολίνη, πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια του ΕΚΑΒ, ενώ η παρουσίαση του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων « ΚΗΦΗ» Δ.Ε Πυλάρου, έγινε από την κ. Α. Αρβανιτάκη Κοινωνική Λειτουργό, υπεύθυνη της 3ης ηλικίας του Δήμου Κεφαλλονιάς.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο κ. Αλέξανδρος Παρίσης , Δήμαρχος Δήμου Κεφαλλονιάς, ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε Πυλάρου κ. Μιχαήλ Γάκης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κεφαλλονιάς κ. Γεράσιμος Αλυσανδράτος, ο Πρόεδρος του Ο.Κ.Α.Π. κ. Γ. Παπαναστασάτος, ο Διοικητής του Γ.Ν. Κεφαλλονιάς κ. Ν. Βιβλάκης, η Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου κα Σοφία Ζαφειράτου, ο Πρόεδρος της Τ. Κ. Αγ. Ευφημίας κ. Ζαφειράτος καθώς και πλήθος κόσμου κυρίως, από τα Αντυπάτα και την ευρύτερη περιοχή της Αγ. Ευφημίας. Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Παναγής Δρακουλόγκωνας λόγω υπηρεσιακών δεσμεύσεων δεν παρέστη στην εκδήλωση, αλλά μας έστειλε το χαιρετισμό του .

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ο.Κ.Α.Π. του Δήμου Κεφαλλονιάς ευχαριστεί θερμά:

Τους ιατρούς ομιλητές , το ΔΙΕ Κεφαλλονιάς , το Προεδρείο της εκδήλωσης και την κ. Σ. Ζαφειράτου, Πρόεδρο του ΙΣΚ και όλους όσους παρευρέθησαν στην εκδήλωση.

Επίσης ευχαριστούμε τα Μ.Μ.Ε. του νομού για την προβολή της εκδήλωσης και το κ. Σπ. Σακαλή για την κάλυψη της εκδήλωσης.

Τέλος, ακολούθησε διαλογική συζήτηση μεταξύ ομιλητών και κοινού και η εκδήλωση έκλεισε με πλούσιο μπουφέ στον προαύλιο χώρο του ΚΗΦΗ.

Ο Νόμιμος Εκπρόσωπος της Πράξης «Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων Δήμου Κεφαλονιάς»

ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΑΤΟΣ