Μεγάλη επιχείρηση ανεύρεσης 60χρονου στην Πλατιά Αμμο

Μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό ενός 60χρονου συμπατριώτη μας από τα Καμιναράτα έχει ξεκινήσει από χθες το απόγευμα στην ευρύτερη περιοχή της Πλατιάς Αμμου (στεριά και θάλασσα), ο οποίος δεν έχει δώσει σημεία ζωής στην οικογένειά του από χθες το πρωϊ που έφυγε για μπάνιο.

Ο 60χρονος, ναυτικός στο επάγγελμα, ενώ αναμενόταν να επιστρέψει από την καθημερινή συνήθειά του, το πρωϊνό του μπάνιο στην Πλατιά Αμμο, στο σημείο Σκίζα, το κοντομεσήμερο σπίτι του στα Καμιναράτα, δεν επέστρεψε, με αποτέλεσμα να ανησυχήσει η οικογένειά του και να ενημερώσει το Λιμεναρχείο στο Ληξούρι.

Αμεσα οι Λιμενικές Αρχές συντόνισαν επιχείρηση ανεύρεσης του 60χρονου, με εναέρια (ήρθε ελικόπτερο της ΕΜΑΚ) και πλωτά μέσα του Λιμενικού και ιδιωτικά σκάφη, Στην επιχείρηση συμμετείχαν δύτες που έκαναν έρευνες στην θαλάσσια περιοχή, αλλά και ομάδες πεζών στην ευρύτερη χερσαία περιοχή.

Το ελικόπτερο της ΕΜΑΚ πετούσε μέχρι αργά το απόγευμα, ενώ οι έρευνες σε στεριά και θάλασσα συνεχιζόταν μέχρι αργά το βράδι.

Τα προσωπικά αντικείμενα του 60χρονου εντοπίσθηκαν στην παραλία.

Στην περιοχή της Πλατιάς Αμμου χθες επικρατούσαν πολύ δυνατοί άνεμοι, με το κύμα να φθάνει δυό μέτρα, δυσκολεύοντας τις έρευνες.

Δυστυχώς, ο 60χρονος συμπατριώτης μας, μέχρι την εκτύπωση του «Η» χθες βράδυ, δεν είχε ανευρεθεί, ενώ οι έρευνες θα συνεχισθούν και σήμερα.

Ευχόμαστε να υπάρξουν θετικά αποτελέσματα στις έρευνες και να βρεθεί σώος.