Μεγάλη θλίψη για την απώλεια του Αγγελου Μοσχονά

Έφυγε προχθές από τη ζωή στην ηλικία των 80 ετών ένα από τα παλιότερα μέλη της Νέας Δημοκρατίας, ο συμπατριώτης μας Άγγελος Μοσχονάς.

Υπήρξε επί σειρά ετών δημοτικός σύμβουλος στο δήμο Αθηναίων, ενώ διετέλεσε και αντιδήμαρχος.

Ήταν από τα παλιά μέλη της ΟΝΝΕΔ και μία από τις πιο ιστορικές μορφές της Νέας Δημοκρατίας.

Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο αντιπρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης ανέφερε: Θρηνώ για την απώλεια του αγωνιστή της παράταξής μας και αγαπημένου μου φίλου, Άγγελου Μοσχονά. Καλό ταξίδι Άγγελε…

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση για τον θάνατο του Άγγελου Μοσχονά:

«Η οικογένεια της Νέας Δημοκρατίας αποχαιρετά τον Άγγελο Μοσχονά, μια ιστορική μορφή της παράταξης, ένα από τα παλαιότερα στελέχη του κόμματος, έναν άνθρωπο συνυφασμένο με την αυτοδιοικητική προσφορά στην Αθήνα και τους πολίτες της. Ο Άγγελος Μοσχονάς υπήρξε καθ’ όλη τη διάρκεια της μακράς πολιτικής και αυτοδιοικητικής του πορείας ένας συνεπής, εργατικός και άξιος αγωνιστής. Διετέλεσε για πολλά χρόνια δημοτικός σύμβουλος και μετέπειτα Αντιδήμαρχος Αθηναίων. Υπήρξε πάντα ανήσυχο και δημιουργικό πνεύμα που υπηρέτησε με δυναμισμό τις ιδέες και τις αξίες της Νέας Δημοκρατίας. Στην οικογένεια και τους οικείους του απευθύνουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια».

  • Συλλυπητήριο Μήνυμα για την απώλεια του Άγγελου Μοσχονά

Η απώλεια του Άγγελου Μοσχονά μας στενοχωρεί όλους.

Ο Άγγελος Μοσχονάς υπηρέτησε την αυτοδιοίκηση ως Αντιδήμαρχος Αθηναίων, ενώ σε όλη του τη διαδρομή ήταν δίπλα στους πολίτες και την κοινωνία.

Υπήρξε από τα παλαιότερα μέλη της ΟΝΝΕΔ και της Νέας Δημοκρατίας, καθώς και υποψήφιος Βουλευτής Κεφαλονιάς-Ιθάκης.

Συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Παναγής Καππάτος

Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης