Μεγάλη προβολή της Κεφαλονιάς από τον Όμιλο Levante Ferries-11880

Γ. Θεοδόσης

Την προβολή της Κεφαλονιάς με διαφημιστικό τηλεοπτικό σπoτ ανέλαβε με προσωπική πρωτοβουλία ο εφοπλιστής-επιχειρηματίας Γιώργος Θεοδόσης (φωτό) του 11880 και της Levante Ferries, στα πλαίσια της προβολής των Ιονίων Νήσων.

Τηλεοπτικό συνεργείο με την προσωπική επίβλεψη του ίδιου του Γιώργου Θεοδόση βρίσκεται από το πρωί της περασμένης Κυριακής στο Αργοστόλι και απαθανατίζει τα σημαντικότερα αξιοθέατα της Κεφαλονιάς.

Την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο παγκοσμίου φήμης Ελληνας σεναριογράφος-σκηνοθέτης Οδυσσέας Λάππας, ενώ στο τημ συμμετέχουν, μεταξύ άλλων, τα στελέχη της Levante Ferries Νίκος Θεοδόσης, Γιάννης Πυλαρινός και Θεόδωρος Μπέλεσης.

Στο διαφημιστικό σποτ θα προβληθούν πλάνα από το Φανάρι Αγίων Θεοδώρων, το Αργοστόλι, τη Λίμνη Μελισσσάνη, το Φισκάρδο και την Ασσο.

Τα γυρίσματα θα ολοκληρωθούν σήμερα και τις επόμενες μέρες θα προβληθεί το διαφημιστικό σποτ.

Η Levante Ferries και το 11880, από όταν άρχισε να δραστηριοποιείται στις ακτοπλοϊκές μας γραμμές, διαφημίζουν συνεχώς τα Νησιά μας Κεφαλονιά και Ιθάκη, στα social media του Ομίλου, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ανάλογη τηλεοπτική προβολή έκαναν η Levante Ferries και το 11880 στην γειτονική μας Ζάκυνθο, ιδιαίτερη πατρίδα του εφοπλιστή Γιώργου Θεοδόση.

Συγχαρητήρια στο Γιώργο Θεοδόση και τους συνεργάτες του γι’ αυτήν την πρωτοβουλία!