ΜΕΓΑΛΗ ΗΜΕΡΑ!!!

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΗΣ ΣΙΜΩΤΑΣ
Οικονομολόγος Διεθνών Εμπορικών Συναλλαγών

➔ΤΗΝ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΗΝ ΗΜΕΡΑ, ως τέτοιαν υπογραφής της ιστορικής αμυντικής συμφωνίας Ελλάδος-Γαλλίας, αποκλείεται να λησμονήσει κάποτε, ο Τούρκος επίδοξος …κοσμοκράτωρ, γείτων και …Νατoϊκός σύμμαχος!

➔ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ!

➔ΜΕΧΡΙ το …μεδούλι των οστών του, και της μάλλον ταραγμένης ψυχής του τα μύχια, ένιωσε, ως βάρος δυσβάσταχτον, το τεράστιον, πολύπλευρον και ανεπανάληπτον τέτοιον επίτευγμά μας, ο μονίμως παραποιών, συκοφαντών, και υβρίζων αηδιαστικά, κάθε τι το Ελληνικόν!

➔ΓΙΑΤΙ γνωρίζει πολύ καλά, την γιγαντιαία σημασία τέτοιων Διεθνών Συμφωνιών, για τα αρρωστημένα οράματά του, και για τους άνομούς του στόχους εναντίον γειτόνων του. ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!

➔ΟΣΟΙ Έλληνες μπορούν να εκτιμήσουν αντικειμενικά, το πραγματικό μέγεθος της χθεσινής τεράστιας Εθνικής μας επιτυχίας -πέραν ασυγκράτητων και ανελέητων, πάντοτε καταστροφικών κομματισμών και δογματισμών, αλλά και της μακροχρόνιας, γνωστότατης αντεθνικής προπαγάνδας- εύκολα θα εμπεδώσουν την τεράστιαν Αλήθεια, αυτού ακριβώς του γιγαντιαίου, του όντως αποφασιστικού βήματος, προς την κατεύθυνση της δυναμικής απομάκρυνσης, του εξόχως οδυνηρού-για όλες τις πλευρές εμπλεκόμενες-πάντοτε απευκταίου, όντως τρισκατάρατου πολέμου!

➔ΚΡΙΜΑ ΜΕΓΑΛΟ, για όσους αδυνατούν, έτσι ενθουσιωδώς να εορτάσουν, αυτήν ακριβώς την προοπτικήν, αυτήν ακριβώς την επιτυχία την μεγάλη της Χώρας τους!

➔ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ!!!