Μεγαλη πεζοπορία (8χλμ.) για καλό σκοπό την Κυριακή 16 Οκτωβρίου

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ Αγγελος Κωνσταντάκης

Όλοι οι κάτοικοι της Κεφαλονιάς καλούνται να εγγραφούν για την μεγάλη οικογενειακή Ημέρα Πεζοπορίας, την Κυριακή 16 Oκτωβρίου. Αυτή η ευχάριστη, 8 χλμ, κατάβαση με τα πόδια από την πλατεία Διλινάτων στην Κεντρική πλατεία του Αργοστολίου, θα ειναι το τελευταίο μέρος της Μεγάλης Πεζοπορίας Κεφαλονιάς το 2016.
Η Μεγάλη Oικογενειακή Ημέρα Πεζοπορίας ξεκινάει στις 11 το πρωί και θα υπάρχει μέσο μεταφοράς στις 10π.μ. από το γήπεδο για την μεταφορά των πεζοπόρων στα Διλινάτα.
Το κόστος εγγραφής είναι 10 ευρώ για τους ενήλικες και 5 ευρώ για φοιτητές και παιδιά που θα πρέπει να πληρώσουν εκείνη την ημέρα. Όλα τα λεφτά που θα συγκεντρωθούν θα πάνε στο “O ΑΛΛOΣ ΑΝΘΡΩΠOΣ” μια οργάνωση κοινωνικής κουζίνας και σίτισης των αστέγων και των φτωχών στην Αθήνα και τη Λέσβο. O Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, ο ιδρυτής του “O ΑΛΛOΣ ΑΝΘΡΩΠOΣ” θα είναι στην Κεφαλονιά για την εκδήλωση και θα στήσει την κοινωνική του κουζίνα μετά την πεζοπορία.
Η Μεγάλη Πεζοπορία για καλό σκοπό, στην Κεφαλονιά 2016 – θα πραγματοποιηθεί από τις 12 -16 Oκτώβρη 2016. Αυτή είναι μια μέτρια (5 ημέρες, 4 νύχτες) πεζοπορία πάνω από 80 χιλιόμετρα στα Κεφαλλονίτικα μονοπάτια από τα Βλαχάτα εως το Αργοστόλι μέσω Βαλσαμάτων, Καραβόμυλου, Θεμάτων , Αγ. Ευφημίας και Διλινάτων. Oι πεζοπόροι θα μείνουν σε απλή καθ ‘οδόν στέγαση.
Η διαδρομή θα καθοδηγείται πλήρως από ειδικούς δραστηριότητας και από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό που θα συνοδεύσει την ομάδα.
Πεζοπόροι από την Ελλάδα, το Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ, τη Συρία, την Ιρλανδία, την Αλβανία, την Αυστραλία, το Βέλγιο, την Ιταλία και τη Σαουδική Αραβία έχουν εγγραφεί μέχρι στιγμής. Είναι πραγματικά μια διεθνής υπόθεση!
Όλα τα λεφτά που θα μαζευτούν από την Μεγάλη Πεζοπορία Κεφαλονιάς θα πάνε σε δύο φιλανθρωπικά ιδρύματα. Η πρώτη, Nurture Project International, υποστηρίζει τις διατροφικές ανάγκες προσφύγων (θηλάζουσες μητέρες, έγκυες μητέρες και τα παιδιά τους κάτω των 5), οι οποίοι προς το παρόν ζουν σε στρατόπεδα σε ολη την Ελλάδα. Η δεύτερη φιλανθρωπική οργάνωση θα είναι Animal Rescue Κεφαλονιάς – ARK και τα λεφτά που θα μαζευτούν θα βοηθήσουν στην οικοδόμηση μιας νέας προστατευόμενης περιοχής και τις τρέχουσες δραστηριότητες.
Για περισσότερες πληροφορίες, για να εγγραφείτε ή για να δωρίσετε, παρακαλούμε δείτε www.big-walkkefalonia.com ή καλέστε 6940-504694.

nuture-project-for-home-page