Μεγαλοπρέπεια και ξεφάντωμα στο Πανηγύρι της Λάμιας

ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΠΡΈΠΕΙΑ τελέστηκε προχθές ο Εσπερινός στην Παναγία την Λάμια στα Διλινάτα, όπου στη συνέχεια έγινε και το καθιερωμένο πανηγύρι με συμμετοχή πλήθους κόσμου.

Το προαύλειο της εκκλησίας γέμισε με κόσμο, μικρούς και μεγάλους, οι οποίοι διασκέδασαν μέχρι αργά με την ορχήστρα του Μάκη Παπά και του Ζήση Σκλαβουνάκη.

Το παρόν στο πανηγύρι έδωσαν ο βουλευτής του Νομού μας Παναγής Καππάτος, ο αντιπεριφερειάρχης Σταύρος Τραυλός, ο αντιδήμαρχος Δήμου Αργοστολίου Σπύρος Σαμούρης, ο δημοτικός δύμβουλος Νίκος Ανουσάκης, ο περιφερειακός σύμβουλος Σπύρος Γαλιατσάτος, ο καθηγητής Νικόλας Φαραντούρης, ο τ. πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κεφαλονιάς Μάκης Παπαναστασατος, ο πρώην λιμενάρχης Γιώργος Καλιτσουνάκης, ο τ. πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Γιώργος Τζωρτζάτος, ο πρόεδρος του Χωριού Τάσος Τζωρτζάτος κ.ά.

Εσπερινοί για την Εορτή της Παναγίας πραγματοποιήθηκαν επίσης στην Παναγία την Ρακατζή, Ιερό Ναό Υπεραγίας Θετόκου στο Κορνέλο του Πόρου, στην Ιερά Μονή της Ατρου, στην Ιερά Μονή της Παναγίας στα Δελλαπορτάτα, στον Ιερό Ναό της Παναγίας της Αυλακιώτισσας στα Λιβαθινάτα της Σάμης και στην Παναγία Μαγγάνας στις Μηνιές.

Και του χρόνου με Υγεία!