Μεγαλοφυής ιδέα! Η βαλίτσα που γίνεται… σκούτερ. Λύση για όσους ταλαιπωρούνται με τις βαλίτσες στα αεροδρόμια, σταθμούς τρένων κ.λπ. (photos και video)

Λύση για όσους ταλαιπωρούνται με τις βαλίτσες σε αεροδρόμια, σταθμούς τραίνων και λιμάνια φέρεται να προσφέρει η “έξυπνη” βαλίτσα που μετατρέπεται σε σκούτερ.

Είναι μια κλασική, μαύρη βαλίτσα που απ’ έξω δεν διαφέρει σε τίποτε από τις υπόλοιπες με τα ροδάκια.

Όμως, μετατρέπεται πανεύκολα σε ηλεκτροκίνητο σκούτερ και σας μεταφέρει με άνεση και στιλ στον προορισμό σας. Οι κατασκευαστές της Modobag, όπως ονομάζεται κατάφεραν μάλιστα να διατηρήσουν το 85% του αποθηκευτικού χώρου της βαλίτσας, χωρώντας μέσα τηλεσκοπικό τιμόνι, μαρσπιέ, ηλεκτροκινητήρα και μπαταρία. Σημειωτέον ότι η βαλίτσα χωράει στα ειδικά ντουλάπια που έχει μέσα το αεροπλάνο ενώ έχει και usb υποδοχές για να φορτίσει κανείς tablet, κινητό ή laptop.

Οι εφευρέτες ψάχνουν τώρα να βρουν πηγές χρηματοδότησης μέσω ιδιωτών, από το Indiegogo. Μέχρι τώρα έχουν συλλέξει πάνω από 23.000$. Αν κάποιος καταθέσει $25 παίρνει δώρο ένα T-shirt, ενώ με $995 θα εξασφαλίσει μια από τις πρώτες βαλίτσες-σκούτερ παραγωγής.

https://www.youtube.com/watch?v=ABV610n-Rxs

(kontranews.gr)