ΜΕΡΙΚΕΣ, ΤΡΑΓΙΚΕΣ, ΑΛΗΘΕΙΕΣ:

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΗΣ ΣΙΜΩΤΑΣ
Οικονομολόγος Διεθνών Εμπορικών Συναλλαγών

➔ ΕΝΩ, ως Έλληνες, αγωνιούμε για την πιο ασήμαντη «ζουμερή» καθημερινότητα, της πλέον μακρινής Χώρας της Υφηλίου μας, επί δύο δεκαετίες και κατά ποσοστόν 95% του Πληθυσμού μας, δεν καταγράψαμε το ελάχιστον ενδιαφέρον, για σοβαρότατα της Χώρας μας Προβλήματα, αφορώντα ευθύτατα, την ίδια την Ύπαρξή της!

➔ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΜΕ την ικανοποιητικότατη δυνατότητά μας, τέτοιαν Παραγωγής Στρατιωτικού Οπλισμού-Υλικού την οποίαν διαθέταμε, τα ίδια ακριβώς χρόνια κατά τα οποία ο εχθρός μας επεδίδετο και επιδίδεται, σε απίστευτη προαγωγή της Πολεμικής του Ισχύος, διά της παραγωγής ή της συμπαραγωγής τυφεκίων μέχρι … αεροπλανοφόρων!

➔ ΤΗΝ ίδια στιγμή δηλώνοντες-τουλάχιστον…ηλιθίως κατά την άποψή μου- την μεγάλη μας… έκπληξη, για τους ευθύτατους εξευτελισμούς, στους οποίους μας «αιχμαλωτίζει» καθημερινά πλέον και για χρόνους πολλούς, ο ακολουθών πιστά την πάγιαν Εθνική, Τούρκικη Στρατηγική του, γείτων…«σύμμαχος»!

➔ ΕΧΟΥΜΕ πεισθεί, κατά ένα απίστευτον ποσοστόν του Πληθυσμού μας, ότι η απλή, όσον ευγενής και κόσμια, αναφορά Πολίτου Έλληνα, σε πραγματικά, εξόχως ανησυχητικά, παρόμοια γεγονότα, σε ρεαλιστικούς τέτοιους κινδύνους, σε ό,τι συμβολίζει, θυμίζει, μνημονεύει, τιμά, αναδεικνύει, δικά μας, τιμημένα από δικούς μας που πλέον δεν υπάρχουν, Σύμβολα Εθνικά, συνιστά … «Φασιστοειδήν έξαρση», και ότι … οπωσδήποτε και για το… ασφαλές μέλλον… Πατρίδος και λαού μας, ειδικά αν επιθυμούμε να συμπεριλαμβανόμεθα, στους… πολύ προοδευμένους λαούς, οφείλουμε να τα …αποφεύγουμε, ως ο …διάβολος το λιβάνιον! ΤΟ έχουμε… ενστερνισθεί! Η μακροχρόνια, άθλια Προπαγάνδα… έπιασε! Απόλυτα! Δυστυχώς!   

➔ ΤΑ πιο πάνω ολίγα, για το ελάχιστον που τέτοιες γραφές, στις μέρες μας, και για τον μέσον,  εντελώς αφηρημένα… «παγκοσμιοποιημένον» συμπολίτην μας… αξίζουν!!!