Μετά τις βουλευτικές εκλογές θα χαράξουμε το νέο δρόμο που έχει ανάγκη η Κεφαλονιά

Πολύ καλό και ιδιαίτερα ευχάριστο ήταν το κλίμα της μάζωξης που πραγματοποίησε με φίλους του προχθές το βράδυ ο πρόεδρος της ΠΕΔΙΝ και τ. Κεφαλληνιάρχης Αλέξανδρος Παρίσης στο ξενοδοχείο Kefalonia Grand στο Αργοστόλι.

Παρόντες ήταν παλαιότερα και νεότερα στελέχη της παράταξης του Α. Παρίση, ο υποψήφιος βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης της ΝΔ καθηγητής Ναπολέων Μαραβέγιας, ο δημοτικός σύμβουλος Αργοστολίου και τέως πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ Άγγελος Κωνσταντάκης, ο τέως πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Κεφαλονιάς Νικηφόρος Κουλουμπής, η αντιπρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Δήμητρα Θεοδωρακάτου, η συνεργάτιδα του αντιπεριφερειάρχη Κεφαλονιάς και Ιθάκης Σταύρου Τραυλού Ιωάννα Μαρκέτου, η τέως αντιδήμαρχος Κεφαλονιάς Σοφία Γαρμπή, ο τέως δημοτικός σύμβουλος Κεφαλονιάς Ηλίας Κουρκουμέλης, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κεφαλονιάς Ιωάννης Φισφής, πρόεδροι Κοινοτήτων και πολλοί άλλοι.

Ο Αλ. Παρίσης απηύθυνε χαιρετισμό ευχαριστώντας τους παρευρισκόμενους για την στήριξή τους λέγοντας πως τους θεωρεί όλους οικογένειά του. Τόνισε πως η Κεφαλονιά τους έχει όλους ανάγκη, όπως έχει ανάγκη και τον ίδιο.

Είπε πως μαζί πέτυχαν πολλά και με το νέο οικονομικό πλαίσιο της Αυτοδιοίκησης, η οποία πλέον διαθέτει γενναία χρηματοδότηση θα μπορέσουν να πετύχουν πολλά περισσότερα.

Κλείνοντας ανέφερε πως μετά τις βουλευτικές εκλογές όλοι μαζί θα χαράξουν το νέο δρόμο που έχει ανάγκη η Κεφαλονιά.

Στη συνέχεια οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν, να ανταλλάξουν απόψεις απολαμβάνοντας τα εδέσματα και το κρασί που τους προσφέρθηκε.