Μεϊμαράκης και Άδωνις ξεκατινιάστηκαν στον αέρα τηλεοπτικής εκπομπής (βίντεο)

Έναν έντονο διάλογο είχαν κατά τη διάρκεια της εκπομπής του Νίκου Χατζηνικολάου “στον ενικό” ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης και ο Άδωνις Γεωργιάδης. Σημειώνεται ότι ήταν η πρώτη φορά που είχαν δημόσιο διάλογο υποψήφιοι πρόεδροι της ΝΔ. 

“Τον αγαπώ πολύ αλλά δεν θέλω να κάνω διάλογο μαζί του” είπε ο πρόεδρος της ΝΔ όταν ο κ. Γεωργιάδης ζήτησε να παρέμβει.

“Τα αισθήματα είναι αμοιβαία αλλά εγώ κάνω διάλογο με αυτούς που αγαπώ” απάντησε ο βουλευτής της ΝΔ και υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος.

Ωστόσο λίγο αργότερα, ενώ ο κ Γεωργιάδης ήταν “στον αέρα” ο Μεϊμαράκης του απάντησε.

“Εφόσον είστε ο προνομιακός συνομιλητής του κ. Σαμαρά του λέτε αύριο να διαψεύσει;” του είπε.

“Είναι φίλος μου ο κ. Σαμαράς και ήταν τιμή μου που ήμουν υπουργός του όπως τιμή σας ήταν που ήσασταν πρόεδρος της βουλής του. Δεν είναι εχθρός μας ο κ. Σαμαράς, εχθρός μας είναι ο κ. Τσίπρας” ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης.

“Όχι, δεν είναι εχθρός μας . Αυτό να το καταλάβει ο κ. Σαμαράς;” απάντησε ο κ. Μεϊμαράκης.

“Το ξέρει ο κ. Σαμαράς” είπε ο κ. Γεωργιάδης.

“Αφού το ξέρει και δεν παίρνει εμένα τηλέφωνο και παίρνει εσάς; Αύριο το πρωί που θα σας πάρει του λέτε να κάνει μια διάψευση;” διερωτήθηκε ο κ. Μεϊμαράκης.

“Εγώ τον πήρα. Όπως μπορείτε να τον πάρετε και εσείς”, απάντησε ο κ Γεωργιάδης.

“Ωραία.  Μπορείτε να  τον πάρετε να κάνει μια διάψευση;” του είπε ο κ Μεϊμαράκης.

“Δεν μπορείτε να πάρετε τηλέφωνο τον κ. Σαμαρά και να λύσετε μια παρεξήγηση;” ανταπάντησε ο κ. Γεωργιάδης.

“Δηλαδή ο πρώην πρόεδρος μπορεί να κάνει διαρροές; Δεν βοηθούν αυτά… Βλέπετε τι θα γίνει στο debate; Αυτά θέλω να αποφύγω” ανέφερε ο κ. Μεϊμαράκης.

“Το να κάνουμε μια πολιτισμένη συζήτηση μόνο καλό θα κάνει στη ΝΔ” του είπε ο κ. Γεωργιάδης.

“Αυτό που κάνετε τώρα δεν κάνει καλό στη ΝΔ, ούτε σε εσάς και σε εμένα. Αυτό θέλω να αποφύγω…” κατέληξε ο πρόεδρος της ΝΔ και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα αποχώρησε από τη συζήτηση.

“Εγώ θέλω να τονίσω ότι debate μπορεί να γίνει μόνο με τους τέσσερις γιατί αν γίνει με τους δύο θα είναι σαν να προσπαθεί κάποιος να επιλέξει αντίπαλο κι αυτό δεν είναι ούτε ηθικά δίκαιο ούτε σωστό” τόνισε πριν ολοκληρώσει την παρέμβασή του ο κ. Γεωργιάδης, σχολιάζοντας την πρόταση του κ. Μεϊμαράκη να γίνει debate μόνο με τον κ. Τζιτζικώστα.

Δείτε το βίντεο:

(enikos.gr)