Με ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία φέτος ο «Τηλεμάχειος» Σκάλα-Πόρος

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής ο φετινός Τηλεμάχειος Σκάλας Πόρου καθώς η συμμετοχή των αθλητών ήταν μεγαλύτερη ακόμα και από πέρυσι και η διοργάνωση ήταν άψογη!

Η Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλληνίας και ο AO ΠΡΟΝΝΟΙ, διοργάνωσαν στην εντέλεια τον Τηλεμάχειο Αγώνα Δρόμου, που έχει γίνει θεσμός στο νησί μας, μήκους 12 χιλιομέτρων! Συμμετοχή είχε και ο Δήμος Αργοστολίου, ο πολιτιστικός σύλλογος του Πόρου “Ο Πρόνησος”, η Εθελοντική Ομάδα Έκτακτων Αναγκών Ελειού Πρόννων και η Αστυνομία!

Πρώτος τερμάτισε στον αγώνα δρόμου 12 χιλιομέτρων ο Αναστάσιος Κωνσταντάτος με χρόνο 55’02” και από τις γυναίκες η Αθηνά Μπενετάτου!

Αναλυτικά οι πρώτοι 18 που τερμάτισαν ήταν οι: Αναστάσιος Κωνσταντάτος, Παναγιώτης Ντάλας, Στέλιος Κωνσταντόπουλος, Γιάννης Γεωργόπουλος, Σπύρος Στεφανάτος, Αθηνά Μπενετάτου, Μάξιμος Κουρκουμέλης, Κυριάκος Κουρκουμέλης, Λάμπρος Σβίγκος, Paul Wood, Σπύρος Μεταξάς, Μαρία Καπατσώρη, Ζαχαρούλα Μπενετάτου, Σπύρος Κουστουμπάρδης, Αγγελική Χάλδα, Βάλια Σαμόλη, Μάρια Αμβροσιάτου και ο Chris Phillips!

Συνολικά τερμάτισαν 28 αθλητές από τους 35 που είχαν εγγραφεί!

Στη συνέχεια του αγώνα δρόμου Σκάλας Πόρου ακολούθησαν αγώνες ταχύτητας στην Κεντρική Πλατεία του Πόρου για τα παιδιά τα οποία συμμετείχαν με μεγάλη χαρά παρουσία των περήφανων γονέων τους!

Τις απονομές των μεταλλίων στο βάθρο απέμειναν ο Αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης Σταύρος Τραυλός, ο Αντιδήμαρχος Ελειού Πρόννων Νίκος Κουρκουμέλης, ο Πρόεδρος του Πόρου Οδυσσέας Γαλιατσάτος, ο Πρόεδρος της Σκάλας Γιώργιος Τραυλός, Πρόεδρος των Εμπόρων – Επαγγελματιών – Τουριστικών Καταλυμάτων – Βιοτεχνών – Αγροτών (Ε.Ε.Τ.Β.Α.) του Πόρου Κεφαλονιάς και υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Λευτέρης Στελλάτος, ο Τοπικός Σύμβουλος και υποψήφιος στο Τοπικό Συμβούλιο της Σκάλας Άγγελος Τζιμάρας και ο Πρόεδρος του Ρατζακλιού και υποψήφιος στο Τοπικό Συμβούλιο της Σκάλας Ανδρέας Παντελειός!

Να είναι όλοι καλά, με νέες επιτυχίες και του χρόνου ακόμη περισσότεροι!