Με …βούλα η «κλοπή» της Παλλοστής!

Ο ΧΥΤΥ στην Παλλοστή της Θηνιάς, στον οποίο «μπούκαραν» αυθαίρετα οι «Κοζανίτες»

Ολοκληρώθηκε η υφαρπαγή του έργου του Δήμου Αργοστολίου για την «Ολοκληρωμένη Διαχείριση Αποβλήτων Κεφαλονιάς», που εδώ και καιρό και με την δημιουργία του ΦΟΔΣΑ Ιονίων Νήσων την περασμένη άνοιξη είχαν «βάλει στο μάτι» η Περιφέρεια διά της κυρίας Κράτσα και η Κυβέρνηση διά του κυρίου Γραφάκου, γενικού γραμματέα του Υπουργείου Περιβάλλοντος. 

Με μια απόφαση αίολη νομικά της Ειδικής Γραμματέα Διαχείρισης Προγραμμάτων ΕΣΠΑ του Υπουργείου Ανάπτυξης ακυρώθηκε ο Δήμος Αργοστολίου από δικαιούχος και η ΕΔΑΚΙ από φορέας λειτουργίας του έργου και στη θέση τους μπήκε ο ΦΟΔΣΑ των Κράτσα, Γραφάκου!

Τόσο απλά «κλέβουν» την περιουσία της Κεφαλονιάς για να την δώσουν, γύρευε σε τι συμφέροντα! Τόσο απροκάλυπτα! 

Η ανακοίνωση της πρωτοφανούς ενέργειας της υφαρπαγής της Κεφαλονίτικης περιουσίας έγινε από την ίδια την κυρία Κράτσα και η οποία, ούτε λίγο ούτε πολύ, ισχυρίζεται πως …είναι για το καλό μας (Βλ. σελίδα 13).

Χωρίς βέβαια να λέει ότι ο ΦΟΔΣΑ Ιονίων Νήσων είναι …αόρατος, αφού δεν έχει, όχι μηχανικό να φροντίσει την δημοπρασία, αλλά ούτε καν έναν …διοικητικό υπάλληλο!

Και φυσικά κρύβει από την ανακοίνωσή της η κυρία Κράτσα ότι ο ΦΟΔΣΑ …θα πληρώσει (100 χιλιάρικα παρακαλώ) μια Δημοτική Επιχείρηση στην …Κοζάνη, η οποία στηρίζεται στην …ιδιωτική εταιρεία ΕΠΑΔΥΜ, του Ομίλου των επιγόνων του Μπόμπολα!