Με εντολή Θεόφιλου το Ελεγκτικό στο Δημοτικό Γηροκομείο

ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ του μήνα (6 Φλεβάρη) με το πρωτοσέλιδο του «Η» αποκαλυπτόταν ότι «Στο Γηροκομείο Αργοστολίου, ΘΑ ΣΤΕΓΑΣΤΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ του Eλεγκτικού Συνεδρίου», μετά την αποθήκευση των γλυπτών του Γεράσιμου Σκλάβου!

Η λαλίστατη, κατά τα άλλα Δημοτική Αρχή -κάθε μέρα ένα και ενίοτε δύο στελέχη της βρίσκονται σα μικρόφωνα των τριών σταθμών του ολιγαρχικού συστήματος που μας κυβερνάει, αλλά- …τσιμουδιά, όπως πράττει όταν έχει «βρεγμένη η φωλιά της» !

Η είδηση που σήμερα αποκαλύπτουμε είναι πως το αίτημα-εντολή υπήρξε από τον ίδιο τον δήμαρχο Θεόφιλο Μιχαλάτο, μεσολαβώντας για λογαριασμό του …Ελεγκτικού Συνεδρίου! 

Και συγκεκριμένα, με το 20167/14-10-2020 έγγραφό του προς το Δημοτικό Γηροκομείο, ο δήμαρχος επικαλούμενος διάφορα επιχειρήματα, ζητάει από το Δ.Σ. του Γηροκομείου «τη συστέγαση με την Υπηρεσία Επιτρόπου Ελεγκτικού Συνεδρίου στο Νομό Κεφαλληνίας & Ιθάκης»!!! Και το Δ.Σ. του Γηροκομείου στις 11/11/2020 με την 47/2020 απόφασή του, μειοψηφούντος του Γιάννη Κουρούκλη εγκρίνει την αποδοχή του αιτήµατος!

Το συμπέρασμα;

Μόνο για Γηροκομείο δεν θα χρησιμοποιείται στο τέλος το νέο κτίριο !

Ήδη φιλοξενούνται ούτε οι μισοί τρόφιμοι της προβλεπόμενης δυναμικότητας! Συγκεκριμένα, φιλοξενούνται σήμερα 65 ηλικιωμένοι (40 γιαγιάδες και 25 παππούδες), όταν η δυναμικότητα του νέου κτιρίου είναι …135 κλίνες!!!

ΚΟΣΜΟ-ΠΟΛΙΤΗΣ