Με επιτυχία ο 7ος Λασκαράτειος δρόμος

Παρά την ζέστη συμμετείχαν συνολικά 122 αθλητές Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη την Κυριακή το απόγευμα στο Ληξούρι ο 7ος Λασκαράτειος αγώνας δρόμου.

Παρά την ζέστη, συμμετείχαν συνολικά 122 αθλητές ηλικίας από 13 και πάνω, ενώ τα παιδιά ήταν περισσότερα από 90, ενώ πριν την εναρξη του κυρίως αγώνα διεξήχθησαν αγώνες για παιδιά.

Κατά την διάρκεια του αγώνα,  βραβεύθηκαν από τους διοργανωτές ο Α.Ο. Παλληξουριακός για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Α’ Ε.Π.Σ.Κ.Ι., ο Ν.Ε.Ο. Ληξουρίου, επίσης για την κατάκτηση του πρωταθλήματος μπάσκετ Α2 Ε.Σ.Κ.Α.Η. , η Αναστασία Καρλάτου εθελόντρια για τη συνεχή βοήθεια της στους Λασκαράτειους αγώνες δρόμου.

Και το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Κεφαλονιάς για την προσφορά του. Φέτος, η νεαρότερη αθλήτρια που συμμετείχε στον φετινό 7ο Λασκαράτειο ήταν η Χαρά Πεφάνη (2008), ενώ ο μεγαλύτερος ήταν ο κ. Θεόφραστος Δελακάς, 73 ετών!

Στους άνδρες τις τρεις πρώτες θέσεις κατέλαβαν:Mackey Matecki Κώστας Σιδηρόπουλος και Γεράσιμος Πατρίκιος και στις γυναίκες η Αντριάννα Βασιλάτου και Ελένη Μαυριδοπούλου Τέλος, πραγματοποιήθηκαν οι απονομές στους νικητές , κλείνοντας έτσι μία όμορφη διοργάνωση.

Παρακάτω εικόνες απο τον αγώνα:

(inkefalonia.gr)