Με «καπέλο» τη Τζόγια αύριο (28/5) Κατσιγιάννης στη Συνεδρίαση της Ν.Δ.

H κ. Τζόγια Γρουζή
  • Τα θέματα οργάνωσης των ΝΟΔΕ ανά την Ελλάδα θα τεθούν στην Συνδιάσκεψη που έχει καλέσει για αύριο Κυριακή (28/5) στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην Πειραιώς ο γραμματέας Οργανωτικού Στέλιος Κονταδάκης.
  • Αυτός είναι και ο λόγος που εκτός των Προέδρων των ΝΟΔΕ στην Συνδιάσκεψη θα παρευρεθούν και οι υπεύθυνοι Οργάνωσης των αντίστοιχων ΝΟΔΕ, τους οποίους η Ν.Δ. από τα κεντρικά έχει βάλει «βεντούζες» πάνω στους προέδρους.
  • Ετσι, ειδική πρόσκληση για την Συνδιάσκεψη από το Νομό μας, μαζί με τον πρόεδρο Αντώνη Κατσιγιάννη έλαβε και η τ. αντιπεριφερειάρχης Τζόγια Γρουζή, που το Οργανωτικό την έχει διορίσει υπεύθυνη Οργάνωσης για την Κεφαλονιά και την Ιθάκη.
  • Στη συνάντηση θα γίνει και απολογισμός για τις Νομαρχιακές Συνελεύσεις και τις συνεντεύξεις Τύπου που το κόμμα είχε προγραμματίσει σε όλη την Ελλάδα , την προηγούμενη εβδομάδα.
  • Επομένως, τόσο ο Αντώνης Κατσιγιάννης όσο και η Τζόγια Γρουζη θα κληθούν να κάνουν απολογισμό για την πορεία του κόμματος στο Νομό μας.

ΙΒΑΝ

Αντ. Κατσιγιάννης